HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Ce pantofi preferă femeile în funcție de zodie

HOROSCOP: Ce pantofi preferă femeile în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Ce-pantofi-preferă-femeile-în-funcție-de-zodie.jpg

Moda este cu siguranță cel mai mare punct de interes pentru femei. Mereu ne dorim să fim la curent cu ultimele tendințe și noutăți și încercăm să facem cele mai potrivite combinații în materie vestimentară.

Dacă nu știi cu ce pantofi să-ți asortezi ținutele, află care sunt preferințele tale în funcție de zodie.

Berbec

Fiind o fire energică, preocupată de mai multe lucruri deodată, femeia Berbec se află mereu în mișcare. Nu își face prea multe griji de ceea ce ar putea spune lumea referitor la ținutele sale, fapt pentru care optează mereu pentru pantofi care să-i fie comozi și fără talpă înaltă.

Taur

Impunătoare din fire, femeia Taur arată acest lucru până și prin încălțămintea pe care alege să o poarte. Îi plac pantofii care au un toc foarte înalt sau a căror formă este una ieșită din tipare.

Gemeni

Fiind atrase de lucrurile artistice deoarece au un aer creativ, nativele acestei zodii preferă cizmele de cowgirl, iar dacă facem referire la ceva mai elegant, pantofii stiletto sunt pe primul loc.

Rac

Fire care nu prea își dorește să iasă în evidență, femeia Rac preferă un stil simplu și clasic. Pantofii care să-i permită să-i poarte cât mai mult timp, dar care să nu fie nici sport, se regăsesc cu siguranță în dulăpioarele acesteia.

Leu

Femeia Leu nu dorește să fie pusă în umbră de către alte femei, de aceea preferă acei pantofi care-i pun în evidență aspectul fizic. Preferă pantofii înalți, sexy și care să aibă culori cât mai „țipătoare”.

Fecioară

Chiar dacă sunt firi mai liniștite și nu prea vor să iasă în evidență, nativele acestei zodii au preferințe pentru pantofii din piele. Mici accesorii sau curelușe nu vor fi ignorate și vor încerca să colecționeze pantofi care au astfel de accesorii.

Balanță

Fiind o persoană echilibrată, femeia Balanță va alege mereu acei pantofi care se potrivesc ocaziei pentru care-i poartă. Cu siguranță nu vei găsi doar un anumit stil de pantofi în dulapul acesteia, poți găsi de la balerini și teniși până la unii dintre cei mai ciudați pantofi pe care i-ai văzut vreodată.

Scorpion

Preferă pantofii care să nu o incomodeze și pe care să-i poată purta la mai multe ocazii. Sandalele joase par să fie mereu alegerea făcută de nativele acestei zodii.

Săgetător

Femeia Săgetător va opta pentru acei pantofi care-i oferă flexibilitate și comoditate. Aceasta este un fan a mersului pe jos și de aceea balerinii sau pantofii sport vor fi mereu alegerea ideală pentru ea.

Capricorn

Fie eleganți, fie mai sport, nici primii, nici ultimii nu-i displac. Aceasta nativa alege mereu în funcție de scopul pentru care-i poartă, pentru a se simți cât mai confortabil.

Vărsător

Rafinamentul și eleganța sunt elementele cheie în materie de modă, de aceea femeia Vărsător va alege mereu acea pereche de pantofi care să le îmbine pe cele două. Preferă pantofii cu toc înalt sau sandalele cu multe curelușe subțiri…

Pești

Dacă ar putea umbla desculțe, nativele acestei zodii nu ar ezita să facă acest lucru. Par a fi mereu puse pe drum și de aceea vor opta mereu pentru pantofii care le permit mișcarea continuă și le oferă flexibilitate, fapt pentru care preferă pantofii cu talpa plată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed