HOROSCOP: Cele mai manipulatoare femei în funcţie de zodie

Să ştii să fii femeie e o întreagă artă, o muncă depusă întreaga viaţă, iar chiar dacă te loveşti de fel de fel de obstacole, trebuie să-ţi antrenezi creierul, inima, dar mai înainte de toate, muşchii feței, pentru a ieşi zâmbăreață orice s-ar întâmpla.

Când toate lucrurile rele par că se întâmplă numai şi numai nouă, avem tendinţa să ne “gudurăm” pe lângă cei din jurul nostru pentru un strop de linişte, fericire şi pace. Ce se întâmplă însă când toate acestea sunt duse la extrem? Ei bine, haideţi să vedem împreună care sunt cele mai manipulatoare femei ale zodiacului şi cum “acţionează” acestea.

  1. Taur

Femeia Taur este foarte bine pusă la punct, are toate lecţiile învăţate şi-şi cunoaşte foarte bine interlocutorul înainte de a-l avea în faţă. Pune mare accent pe armele sale de seducţie, e capabilă şi sigură pe ea, aşa că e aproape imposibil să-i rezişti, mai ales când îţi cere în mod suav să îi câte un capriciu, o plăcere. Pune mare accent pe senzualitate, feminitate şi va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile.

  1. Gemeni

Femeia Gemeni este petrecăreaţă, o fire energică și îi place să facă cuceriri peste tot pe unde merge. Nu se va mulţumi în veci doar cu un singur bărbat şi cu ce-i poate oferi acesta. Adoră luxul şi bunăstarea, aşa că îşi va căuta întotdeauna variante şi alternative. Va obţine întotdeauna ceea ce-şi doreşte şi va apela la compromisuri, chiar și la sexualitate dacă este nevoie, doar pentru a ieşi aşa cum îşi doreşte. Bărbaţii naivi şi care se îndrăgostesc repede sunt “prada” ei favorită.

  1. Fecioara

Femeia Fecioara este extraordinar de ordonată, liniştită, calmă şi organizată în toate. Când vine vorba de partener este extrem de selectivă şi mereu te va face să te simţi inferior ei doar pentru că te-a ales pe tine şi nu pe altul. Te va manipula să faci tot ceea ce îşi doreşte, deoarece de fiecare dată se va da pe sine drept exemplu şi se va juca puţin cu psihicul tău. Îţi va impune norme noi despre ceea ce este bine, corect şi ce trebuie să faci de acum încolo pentru a nu o supăra.

  1. Scorpion

Femeia Scorpion este inteligentă şi ştie întotdeauna ce vrea. Va secera pe toţi în calea sa şi va călca peste ei, dacă este nevoie, doar pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte. Este extrem de senzuală şi atrage bărbații nesiguri pe sine ce caută o bară de susţinere în ea şi care fac tot pentru a-i intra în gratii şi a câştiga puţin din stima şi aprecierea sa. Fără să-ţi dai seama, vei face fel de fel de lucruri, compromisuri, doar pentru plăcerea ei proprie…

  1. Capricorn

Femeia Capricorn are cea mai mare încredere în forţele sale proprii – este cea mai masculină femeie a zodiacului – lucru ce poate fi extrem de atrăgător şi şarmant pentru unii bărbaţi. Este cuceritoare, dura şi rece, dar în acelaşi timp, atunci când simte că are nevoie de ceva din partea ta, că doreşte să obţină anumite lucruri, fapte, va apela la coarda ei sensibilă şi romantică pentru a te cuceri de-a binelea şi, fără să contientizezi măcar, îi vei cădea în plasa.

Abonează-te pe:Yve.ro news