HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care pot să despartă orice cuplu

Top 5 zodii care pot să despartă orice cuplu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views 3 minute timp de citit
Top 5 zodii care pot sa desparta orice cuplu

Știm cu toții de cel puțin o persoană care poate învârti pe degete orice bărbat, dacă vorbim despre o femeie, sau orice femeie, dacă vorbim despre un bărbat. Acestea persoane sunt, de regulă, irezistibile pentru cei mai mulți, mai ales când vine vorba despre persoane aflate deja într-o relație, deoarece au întotdeauna cuvintele potrivite. Aceste persoane lucrează atât pe partea de fizic, însă acordă o importanță deosebită și discursului pe care îl poartă, intenția fiind cea de a fi unul seducător, care să spună exact ce și-ar dori interlocutorul său să audă.

Iată care este topul celor cinci zodii care pot despărți orice cuplu!

Vărsător

Este bine cunoscut faptul că nativii Vărsător au un farmec aparte, natural, pentru care nu trebuie să depună deloc efort. Acești nativi reușesc să despartă orice cuplu, deoarece sunt adevărate tentații: sunt spontani și adoră noutatea, aventura, riscul. După ce cunoști un Vărsător, pur și simplu nu reușești să îți mai iei gândul de la el, deoarece îți creează impresia că poți avea tot ce îți dorești alături de el și că nu te vei plictisi niciodată fiind atât de deschis să experimenteze lucruri noi

Pești

În ceea ce îi privește pe nativii Pești, deși se află pe locul secund, sunt tot pe atât de periculoși cât sunt și Vărsătorii. Eleganța nativilor Pești și atitudinea sigură pe sine sunt atributele care îi fac să fie foarte doriți. Prezența nativilor Pești este una demnă de admirație și nimeni nu poate contesta asta. Dacă își doresc să aibă pe cineva, aceștia pot obține cu minimum efort, însă preferă să fie doar în mintea acestora, nu și la brațul lor.

Leu

Și nativii Leu sunt o amenințare pentru cupluri. Nativii Leu pot obține orice persoană, deoarece trăiesc viața la risc și nu țin cont ce părerile oamenilor din jur. Aceștia acționează numai în conformitate cu emoțiile lor de moment, fără să stea să analizeze dacă ceva este greșit și poate avea efecte negative pe termen lung. Aceștia sunt atrăgători pentru curajul pe care îl au și deoarece știu să se impună în fața celorlalți.

Scorpion

Cu nativii Scorpion, lucrurile stau diferit. Aceștia preferă să se joace, să afle ce gândesc alți oameni și să știe că sunt admirați. Din aceste considerente, nativii Scorpion fac experimentul de a interacționa cu persoane deja implicate într-o relație. Aceștia vor doar să se distreze, să simtă adrenalina oferită de a ține secrete, de a fi acolo unde în mod normal nu ar trebui să fie…

Săgetător

În cazul nativilor Săgetător, este vorba despre satisfacția de a seduce. Săgetătorii iubesc atenția și știu că o pot obține foarte ușor flirtând. Aceste persoane nu au remușcări dacă despart un cuplu, deoarece gândul că are putere de a influența sentimentele unui bărbat sau ale unei femei aflat/ă deja într-o relație îi oferă foarte multă satisfacție. Pe lângă asta, Săgetătorii cred despre ei că au multe de oferit și că pot fi cel puțin o experiență interesantă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed