HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cele mai politicoase 5 semne zodiacale

HOROSCOP: Cele mai politicoase 5 semne zodiacale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Cele-mai-politicoase-5-semne-zodiacale.jpg

Bunul-simț este un „accesoriu” pe care fiecare dintre noi trebuie să-l poarte și să-l afișeze mereu atunci când suntem în societate, însă unii dintre noi știu mai bine cum anume să facă acest lucru, uneori atrăgând chiar invidie din partea celor din jur.

Află care sunt cele cinci semne zodiacale care sunt printre cele mai politicoase și vezi dacă ești și tu unul dintre ele.

Pești

Cu un bun-simț ieșit din comun, nativul Pești știe mereu cum să se comporte atât cu cei cunoscuți, cât și cu acele persoane pe care abia a ajuns să le vadă pentru prima oară în viață.

Niciodată nu va adresa întrebări care sunt deplasate, tocmai pentru a nu incomoda într-un anumit fel sau pentru a nu te pune într-o postură jenantă. Știe exact ce subiecte de discuție să deschidă, astfel încât să fie toată lumea implicată, și niciodată nu va întrerupe o persoană care vorbește, chiar dacă nu este de acord cu ceea ce spune acesta.

Leu

Deși este un semn zodiacal cunoscut pentru curaj și îndrăzneală, nativul Leu face și el parte din categoria zodiilor care sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai politicoase.

Chiar dacă nu este de acord cu ceea ce expui prin vorbe, nu îți va da peste nas și nici nu te va descuraja în a continua, însă găsește ulterior o modalitate „soft” prin care să te facă să înțelegi că nu este întru totul de acord cu ceea ce spui.

Taur

Știe când să ofere cuvântul altcuiva, când să adreseze întrebări, unele potrivite bineînțeles, și când să spună că lucrurile sunt deplasate, însă fără a te face să te simți prost. Dacă acestui nativ nu-i place să se simtă inferior față de cineva, nici el nu te pune într-o postură în care să simți că ești cu mult sub nivelul lui.

Tratează oamenii ca de la egal la egal și nu consideră că cineva este mai bun decât altcineva. Poziționează oamenii pe aceeași treaptă și nu lasă se se simtă o oarecare tensiune în nicio situație.

Balanță

Cu un bun-simț ieșit din comun, Balanțele sunt uneori în stare să lase de la ele, tocmai pentru a-i putea lăsa pe alții să se simtă bine.

Nu te supără niciodată, nici prin atitudine, nici prin vorbe, și știu mereu cum să se comporte atunci când participă la un eveniment unde este prezentă lume din mai multe clase sociale. Balanța cunoaște care sunt acele limite care ne încadrează în ceea ce numim bun simț și nu le depășește niciodată pe acestea.

Fecioară

Ultimul, dar nu și cel din urmă, acest semn zodiacal te face uneori să te simți inconfortabil cu bunul-simț pe care-l are. Dacă ai merge prin comparație cu acesta, te-ai simți cu mult sub nivelul lui, asta când vine vorba de bunul-simț, bineînțeles…

Chiar dacă nu te cunoaște și te vede pentru prima oară, cu siguranță va reuși să te lase gură cască prin comportamentul și limbajul său și, fără urmă de îndoială, lasă mereu loc de „bună ziua” peste tot pe unde merge.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed