HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 4 zodii care au talent actoricesc

HOROSCOP: Top 4 zodii care au talent actoricesc

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Top-4-zodii-care-au-talent-actoricesc.jpg

Oricine știe ce anume este bine să arate și ce este mai bine sa țină ascuns în cel mai întunecat colțișor, dar, cu toate acestea, sunt unele persoane care știu sa joace teatru foarte bine. Am putea spune că merită chiar un premiu, însă nici măcar nu reușim să ne dăm seama care sunt cu adevărat intențiile sau sentimentele lor.

Iată care este topul celor patru semne zodiacale care au talent actoricesc.

Gemeni

Chiar dacă uneori pare cel mai blând om din lume, nativul acestei zodii știe bine cum să își joace cartea. Chiar dacă sentimentele lui față de tine sunt unele dintre cele mai puternice, acesta nu se va da de gol, ba din contră, există șanse foarte mari ca acesta să facă pe indiferentul.

Nativul acestei zodii este genul de persoană care preferă să sufere în interior decât să arate întregii lumi că este rănit sau că suferă din cauza cuiva. Este mort după tine, dar, cu toate acestea, va arăta că relația dintre voi nu este una specială și nu depășește granițele unei relații de amiciție. Suferă în tăcere și preferă să facă asta în liniște și pace, fără a alarma lumea din jur. Dacă ar fi să ocupe rolul unui actor, cu siguranță este protagonistul unei romanțe.

Leu

Fire puternică, autoritară, iată că Leul face parte din această categorie, lucru care, pentru unii, cu siguranță nu este o mare mirare. Nativii acestei zodii știu foarte bine ce să arate și când să arate, dar la fel de bine știu și când este cazul să țină doar pentru ei ceea ce trăiesc sau simt.

Leul nu își va arăta niciodată partea sensibilă și va juca mereu rolul unui erou, chiar dacă în interior el se simte în postura celui care trebuie salvat. Joacă teatru mai bine ca oricine, iar atunci când suferă de ceva, cu siguranță joacă cel mai bine rolul unui muribund. Dacă trebuie exagerat, ei bine, Leul va exagera peste măsură, fără niciun fel de reținere.

Pești

Nativul Pești este cea de-a treia zodie care face parte din lista zodiilor care dețin talent actoricesc.

Peștii sunt printre numeroasele persoane care, atunci când suferă din diverse cauze, sunt măcinați în interior, însă exteriorul lor nu va fi deloc afectat de acest lucru. Vor afișa mereu un zâmbet amical pe față, chiar dacă, pe dinăuntru, sunt devastați. Preferă să nu arate că sunt afectați de ceva anume și vor arăta mereu partea lor bună. Dacă nu suportă pe cineva, nici că îți vei da seama de acest lucru. Știe cum să își mascheze „dezgustul” și nu vei realiza că, de fapt, nu te place nici cât negru sub unghie.

Fecioară

Chiar dacă este genul de persoană care pare mereu cea mai amabilă și sensibilă, ei bine, află că uneori acest lucru este doar o mască pentru a ține bine ascunse sentimentele și trăirile interioare.

Fecioara este cea de-a patra zodie care se încadrează în această categorie, a celor mai buni actori, fiind și ea una dintre acele persoane care știu ce să arate și când să arate. Chiar dacă îi ești una dintre cele mai urâte persoane de pe fața pământului, Fecioara nu îți va da de înțeles acest lucru, nici măcar nu va da de bănuit într-un anume fel…

Acești nativi știu când să poarte masca fericită și când pe cea tristă, iar cei din jur nici măcar nu vor realiza ceea ce se întâmplă cu adevărat în spatele acestora.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed