Leii și Scorpionii deschid drumul spre libertate pentru cinci zodii, lăsând în urmă trecutul și deschizând calea către vindecare și regenerare

Share

Leii vor trebui să lase trecutul în spate, deoarece nu mai pot face absolut nimic pentru a-l da înapoi, scorpionii sunt sfătuiți să încheie orice socoteală pe care o aveau cu persoanele care i-au rănit, iar peștii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă și să înțeleagă faptul că nu de ei depinde rezolvarea unor probleme.

Berbec
Berbecii vor avea parte de multe schimbări în viața lor, iar aceștia le vor îmbrățișa. Nativii sunt pregătiți pentru ele și vor fi foarte atenți, pentru a învăța lecțiile care vor veni odată cu acestea.

Taur
Taurii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă și să se concentreze doar asupra lucrurilor ce țin de ei. Nativii au trebuit să se confrunte, în urmă cu ceva timp, cu unele neplăceri create de persoanele din jurul lor.

Gemeni
Gemenii vor primi o mărire de salariu la locul de muncă, iar acest lucru le va permite ca, în următoarele luni, să facă o mare parte din plățile pe care le au.

Rac
Racii vor trebui să dea dovadă de multă răbdare în relația cu partenerul de cuplu, deoarece vor trebui să se acomodeze cu tabieturile pe care acesta le are. Din fericire, în timp, lucrurile se vor așeza foarte bine în relația lor.

Leu
Leii vor trebui să lase trecutul în spate, deoarece nu mai pot face absolut nimic pentru a-l da înapoi și pentru a rezolva problemele. Aceștia trebuie să își canalizeze întreaga energie către viitor, deoarece îl pot face mult mai bun.

Fecioară
Fecioarele trebuie să lase trecutul în spate, deoarece îi ține în loc. Nativii încă sunt afectați de unele decizii pe care le-au luat, iar acestea nu le dau voie să își vadă, în continuare, de viață.

Balanță
Balanțele vor cere anumite sfaturi, întrucât se confruntă cu o situație nouă, pe care nu știu cum să o abordeze. Nativii nu își doresc să se dea bătuți, dar nici nu vor să greșească pentru simplul fapt că nu știu cum să acționeze.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă și să încheie orice socoteală pe care o aveau cu persoanele care i-au rănit. Aceștia au o putere mult mai mare decât ar crede și trebuie să o folosească în totalitate.

Săgetător
Săgetătorii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă și să se axeze doar asupra lucrurilor ce depind de ei. Din cauza anumitor persoane, aceștia au avut de tras o bună perioadă de timp, dar, acum, lucrurile s-au încheiat.

Capricorn
Capricornii trebuie să învețe să se organizeze mai bine pentru a reuși să termine toate sarcinile la timpul potrivit. În unele situații, aceștia au amânat anumite sarcini, iar programul li s-a încărcat mai mult decât ar fi crezut.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să fie mult mai chibzuiți în ceea ce privește persoanele pe care le vor lăsa în viața lor, deoarece acestea riscă să împărtășească și altor persoane secretele nativilor.

Pești
Peștii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă și să înțeleagă faptul că nu de ei depinde rezolvarea unor probleme ce au apărut între persoanele din familie. Aceștia sunt responsabili doar pentru viața lor și trebuie să se concentreze doar asupra acestui aspect…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news