Home Horoscopcompatibilitate zodii Luna sărăciei pentru 4 zodii: Rac,…

Luna sărăciei pentru 4 zodii: Rac,…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit
Luna saraciei pentru aceste zodii

Pentru toți nativii zodiacului, banii vor deveni un subiect sensibil în această lună. Cu răbdare și precauție însă, această perioadă se va transforma într-o amintire. Dacă ești curios să afli ce prevăd specialiștii astrologi pentru zodia ta în această lună, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

Berbec. Situația financiară precară este una total necaracteristică vouă însă nu aveți de ales și trebuie să vă descurcați cu ce aveți. În acest sens, vi se recomandă să cereți amânări acolo unde se poate, iar unde nu, rugați un prieten să vă ajute.

Taur. Banii vin și pleacă, iar nativii Taur știu acest lucru foarte bine, tocmai de aceea luna aceasta va fi una nu foarte neobișnuită. Grație unor economii vor reuși să se ocupe de lucrurile importante, iar de restul se vor ocupa pe parcurs.

Gemeni. Împrumuturile pe care le-ați oferit unor apropiați v-au adus în situația în care nu vă permiteți să faceți excese, însă aveți inima împăcată că ați ajutat niște oameni dragi, ceea ce este mult mai important pentru voi.

Rac. Poate că de curând v-ați schimbat garderoba, iar acest lucru s-a resimțit în faptul că v-a mai rămas „multă lună la sfârșitul banilor”. Nu disperați, cu banii care v-au mai rămas ocupați-vă de priorități, iar totul se va rezolva în timp.

Leu. În ceea ce îi privește pe nativii Leu, excesele își vor spune cuvântul în această lună, iar amprenta acestora se va vedea în bani, care vor fi din ce în ce mai puțini. Ar fi bine să căutați, cel puțin în ce privește finanțele. Este bine totuși să nu abandonați inițiativele abia începute, în cazul în care nu vă este forțată mâna.

Balanță. Activitatea profesională poate fi una destul de „secetoasă” în această lună, așa că ar fi bine să te îngrijești cu atenție de banii pe care îi cheltuiești. Generozitatea este bună însă cu măsură în această lună.

Scorpion. Persoanele Scorpion trebuie să aibă grijă încotro își vor îndrepta banii. Merită sau nu să te muți într-o locuință nouă acum? Merită sau nu un autovehicul nou? Este, poate, mai bine să fii rezervat în ceea ce privește cheltuielile mai mari.

Săgetător. Situația financiară va fi greu de gestionat pentru nativii Săgetător, deoarece cheltuielile vor fi mai mari decât încasările. Nu disperați, grupați-vă în așa fel încât să rezolvați chestiunile care nu mai suportă amânare!

Capricorn. Cheltuielile haotice, investițiile neanalizate sunt cele care vă vor aduce foarte aproape de o situație de colaps. Acum, mai mult ca niciodată, este momentul să vă puneți stop singuri și să vă feriți de orice tentație.

Vărsător. Persoanele Vărsător au tendința să cheltuiască foarte mult încă de la începutul lunii, iar acest lucru le va dezechilibra situația financiară. Așadar, specialiștii astrologi vă recomandă să evitați cheltuielile de ocazie și să păstrați banii doar pentru priorități…

Pești. În ceea ce îi privește pe nativii Pești, situația financiară se poate complica dacă nu vă înfrânați pornirile de a mai face cumpărături impulsiv. Evitați să ieșiți sau să vizionați site-uri dacă nu reușiți să filtrați necesitățile.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies