Homecompatibilitate zodii Rămân agățați în trecut și le este greu să treacă peste

Rămân agățați în trecut și le este greu să treacă peste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Raman-agatati-in-trecut-si-le-este-greu-sa-treaca-peste.jpeg

Taurul, deși este o fire realistă, este guvernat de Venus, ceea ce îl face să devină melancolic și ancorat în trecut, Fecioarele, de asemenea, și ele își caută refugiul în clipele frumoase din trecutului lor, iar Peștii vor încerca întotdeauna să schimbe finalul poveștii lor de dragoste din trecut.

Taur

 • Casa Taurului este guvernată de planeta Venus, cunoscută încă din antichitate pentru asocierea cu zeița iubirii, a amorului, iar din acest motiv nativii zodiei Taur devin adeseori melancolici, dornici după clipele frumoase pe care le-au trăit în trecut.
 • Nativii zodiei Taur sunt persoane sensibile care se atașează emoțional puțin mai greu decât restul nativilor zodiilor, însă sunt loiali partenerului, iar atunci când relația de cuplu devine parte din trecut, nativii zodiei Taur sunt demoralizați și pot suferi foarte mult timp, astfel fiindu-le greu să treacă peste și să iasă din trecutul lor frumos.

Rac

 • Racii, fiind cunoscuți cei mai sensibili indivizi ai zodiacului, nu pot ieși din sfera trecutului lor sau, dacă reușesc să facă acest lucru, atunci o vor face cu foarte mare greutate, deoarece sunt agățați de sfera sentimentalului gândindu-se la toate momentele frumoase pe care le-au avut în trecut.
 • De asemenea, nativii zodiei Rac, rămânând ancorați în trecut, sunt capabili să vorbească despre acesta ore întregi însă vor evita să menționeze momentele mai puțin fericite pe care le-au avut.
 • Nativii zodiei Rac, fiind foarte emotivi și sensibili, se lasă rapid copleșiți de emoții, iar din acest motiv le va fi foarte greu să treacă peste o despărțire.

Fecioară

 • Fecioarele sunt foarte buni detectivi, vor afla oricare mic detaliu pe care și-l doresc cu adevărat; atunci când vine vorba de trecutul lor, nativii zodiei Fecioară devin melancolici și se ancorează de acesta.
 • Acestor nativi ai zodiacului le este foarte greu să treacă peste o despărțire sau oricare altă traumă emoțională pe care o întâlnesc în calea lor, din cauza faptului că se vor atașa emoțional foarte rapid de anumite persoane care pot deveni nocive pentru ei.
 • Fecioarele vor ieși cu greutate din sfera trecutului și vor trece tot cu atâta greutate peste o despărțire amoroasă.

Capricorn

 • Nativii zodiei Capricorn sunt firi calme și răbdătoare însă și acești veșnici calmi ai zodiacului trec foarte greu peste o despărțire și ies, de asemenea, foarte greu din zona ce aparține trecutului.
 • Capricornii consideră trecutul, oricare ar fi acela, o parte importantă a vieții lor din care pot învăța anumite lucruri. Totodată, dacă nativul zodiei Capricorn va suferi, acesta nu va lăsa la iveală acest lucru, chiar dacă îi este greu să iasă din sfera trecutului, deoarece consideră imaginea de sine cel mai important lucru pentru cei care îl privesc.

Pești

 • Nativii zodiei Pești sunt firi sensibile, deși par visători și întotdeauna stau în cupola lor de sticlă; atunci când vine vorba despre trecut, acești nativi nu se pot abține să nu își exprime sentimentele. Din legende aflăm faptul că cei născuți sub semnul zodiei Pești au o putere de sacrificiu foarte mare atunci când vine vorba despre iubirea lor adevărată…
 • Acești nativi se vor ancora în trecut și vor încerca să-l schimbe imaginându-și de fiecare dată un alt final al poveștii lor.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed