HomeHoroscopcompatibilitate zodii Spune-mi ce zodie ești… ca să îți zic apoi dacă ne potrivim

Spune-mi ce zodie ești… ca să îți zic apoi dacă ne potrivim

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views 2 minute timp de citit

Spune-mi ce zodie ești ca să îți zic apoi dacă ne potrivim. Există oare vreo legătură între zodia ta și zodia partenerului? Fericirea într-o relație poate depinde de data nașterii?

Astrologii afirmă cu tărie ca totul este scris în stele și apelează des la noțiunea de „destin”. Împreună vom vedea cu ce potriviri ne surprinde zodiacul, așa că spune-mi ce zodie ești ca să îți găsești partenerul.

1. Zodiile de Aer:

*        Gemenii

*        Balanțele

*        Vărsătorii

Aceste zodii au nevoie de libertate, spontaneitate și o mare stimulare a părții intelectuale. O legătură formată între două zodii de Aer reprezintă o aliniere puternică a astrelor. În acest cuplu, vom găsi întotdeauna entuziasm și comunicarea va fi realizată cu mare ușurință. Bineînțeles, zodiile de Aer se vor înțelege foarte bine și cu un nativ din Berbec sau Leu, acestea din urmă fiind zodii de Foc.

2. Zodiile de Foc:

*        Berbec

*        Leu

*        Săgetător

Focul este simbolul pasiunii și fiecare persoană care a avut alături un Berbec, un Leu sau un Săgetător a înțeles că iubirea, într-adevăr, îți încălzește inima. O pereche formată din două elemente ale Focului traduc pasiunea întruchipată. Aduse împreună, două zodii de Foc pot face să pară iubirea adusă din focurile Iadului ori îmbibată cu euforia Raiului. Nativii care se află sub un semn zodiacal de Foc își pot satisface dorințele amoroase și alături de nativii de Aer. Aerul stinge focul, însă inteligența zodiilor de Aer îi va atrage pe acești pasionați.

3. Zodiile de Apă:

*        Rac

*        Scorpion

*        Pești

Romantici și profunzi, nativii născuți sub semne zodiacale de Apă reușesc să surprindă prin declarațiile făcute în miez de noapte sub lună plină. Vor aștepta o viață întreagă să își găsească marea iubire. Această așteptare ar putea fi mai dulce dacă un Rac, un Scorpion sau un nativ din zodia Pești ar căuta compania unei zodii de Apă, asemenea lor. Să nu uităm însă că Scorpionul găsește împlinirea din punct de vedere amoros și alături de un Vărsător zbuciumat, o zodie de Aer.

4. Zodiile de Pământ:

*        Taur

*        Fecioară

*        Capricorn

Stabilitatea reprezintă pentru aceste zodii de Pământ elementul cheie într-o relație amoroasă. Familiști convinși, ei nu caută aventura și nu se aruncă în relații care le oferă doar o fericire de moment. Mulți ar spune că potrivirea dintre două semne zodiacale de Pământ este minimă, însă aceste relații s-au dovedit de-a lungul timpului a fi cele mai puternice. Un nativ de Pământ nu ar putea suporta instabilitatea unui Geamăn, însă ar putea să înceapă o relație cu o zodie de Apă…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed