Top 4 cele mai timide zodii – Racii si Fecioarele se afla in top

Share

Prin influența astrelor care se reflectă asupra personalității unor persoane, se pare că în topul acestei liste a celor mai timide zodii se află Racii, Fecioarele, Capricornii și Peștii. Se pare că aceste zodii nu sunt prea familiarizate cu teremenul „tupeu” și întâmpină unele probleme atunci când sunt puse în fața asumării unor riscuri.

Rac

Nativele acestei zodii par a fi pline de mister și încearcă să-și „mascheze” mereu adevăratele intenții. Își doresc mereu să se simtă în siguranță și nu le face plăcere să renunțe la zona lor de confort. Cu toate acestea, ele caută mereu să aibă parte de experiențe noi și să se aventureze, însă lipsa de curaj le împiedică destul de des să facă acest lucru.

Deși au o personalitate destul de puternică, ele preferă să ascundă acest lucru prin intermediul calmului și, uneori, chiar și prin indiferență.

Fecioară

Femeia Fecioară este cu siguranță una dintre cele mai timide persoane. Dacă ajunge să simpatizeze un bărbat, ea nu-i va arăta acest lucru și-l va lăsa să creadă că nu este deloc așa. Este o fire încăpățânată și, în loc să spună lucrurilor pe nume, preferă să lase loc tot interpretărilor greșite și datului cu presupusul.

Chiar dacă uneori crezi că este o fire mai retrasă și nu observă lucrurile care se petrec în jurul ei, nu este deloc așa, ea va acorda foarte mare atenție fiecărui pas pe care-l faci, dar, dacă vei greși, nu îți va spune din prima acest lucru. Din această perspectivă, se va gândi mereu cum să îmbunătățească lucrurile, insa doar pentru a avea parte de un câștig.

Capricorn

Femeia Capricorn pare a fi uneori cea mai melancolică persoană, chiar dacă împrejurările nu o influențează deloc ca să ajungă la o astfel de stare. Ea va părea ușor nesigură și va simți nevoia de a demonstra mereu ceea ce este capabilă să facă, pentru că are tendința de a crede că lumea nu-i vede adevăratele calități, prin simplul fapt de a fi ea însăși.

Este o fire ambițioasă și este supusă dorinței de a avea mereu parte de succes pe orice plan, dar este de multe ori ținută în loc sau chiar trasă în jos de timiditate și frica de a nu fi vulnerabilă la factorii care provin din exterior.

Pești

Deși la o primă vedere nu ai spune acest lucru despre ea, femeia Pești este cu siguranță una dintre cele mai timide persoane. Semnificația cuvântului „timid”, pentru nativele acestei zodii, nu se rezumă la teama de a face ceva anume, cum ar fi să sară cu parapanta; „timid”, din punctul lor de vedere, este dificultatea de a spune lucrurilor pe nume…

Se pare că aceste persoane trăiesc în două lumi paralele, una fiind lumea reală, iar cealaltă, cea spirituală, însă în ambele dintre acestea văd doar ceea ce vor să vadă și ce le-ar plăcea să vadă, ignorând uneori realitatea. Ele fac acest lucru pentru a evita anumite stări care le-ar putea incomoda sau dureri care le-ar putea fi provocate ori transmise de către alții. Timiditatea lor provine, de asemenea, și din cauza faptului că își doresc mereu să se regăsească și, indirect, fug de realitate.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news