Top 5 zodii care nu sunt făcute pentru a fi casnice

Să fii femeie de succes şi mama în acelaşi timp este un lucru extraordinar de greu, iar cele care le pot îmbina pe amândouă se pot declara a fi nişte norocoase. Din ce în ce mai multe femei îşi compromit cariera doar de dragul copiilor şi pentru a le acorda acestora toată atenţia de care au sau nu nevoie.

Dar, pe lângă acestea există şi doamne care nu acceptă să facă asemenea compromisuri, chiar dacă au ajuns mămici, deoarece efectiv nu le stă în caracter sau nu sunt obișnuite. Ei bine, vă invităm să vedeţi în cele ce urmează care sunt cele cinci zodii care nu sunt făcute pentru a fi casnice, indiferent de moment sau motiv.

1.    Vărsător
Având în vedere că femeia Vărsător este cea mai libertină şi independentă fire a zodiacului, nici nu ne-am fi aşteptat la altceva. Aceasta uită de iubire şi de orice dacă i se impun anumite norme după care trebuie să se ghideze pentru a fi o „soţie adevărată” şi o „mamă ca la carte”. Greşit! Ea va face tot ce o taie capul, va continua să meargă la job, iar atunci când vine vorba de gătit, alege o masă în oraş în loc să petreacă ore întregi în bucătărie.

2.    Fecioară
Femeia Fecioară este destul de calmă, răbdătoare şi are un întreg sistem al ei pe care nu şi-l schimbă chiar dacă are soţ și/sau copii. Instabilitatea o nelinişteşte şi-i place să aibă toate lucrurile sub control. Nu va sta în veci la cratiţă, deoarece i se pare o pierdere de vreme, iar comoditatea e la ea acasă. Preferă să se pisicească pe lângă partener pentru a-l determina să se ocupe de casă şi ea să facă orice altceva.

3.    Berbec
Femeia Berbec este extrem de energică, carismatică şi se plictisește extraordinar de repede de orice activitate repetată. Când e vorba de rutină, vrea să scape şi să îi facă pe cei din jur să ducă la bun sfârşit ceea ce, de fapt, îi era destinat ei. Încearcă să alterneze viaţa de familie cu cariera profesională şi, de cele mai multe ori, chiar îi iese acest lucru dacă are şi un partener care să o înţeleagă.

4.    Capricorn
Având în vedere că femeia Capricorn nu este făcută pentru a sta acasă, deoarece toată viaţa ei se învârte în jurul carierei şi ascensiunii profesionale, foarte rar o vom găsi pe această nativă în confortul casei sale. Se plictisește mai repede decât un Berbec de o activitate care nu-i aduce niciun fel de satisfacție personală, chiar dacă este vorba de poftele copiilor sau soțului şi preferă să fie cea care aduce banul în casă…

5.    Leu
Femeia Leu este independentă şi îi place să surprindă din când în când pentru a primi laude care îi hrănesc orgoliul personal. Nu îi place să fie văzută că o femeie de casă, deoarece are „prestanța” sa, este o leoaică; rareori mai lasă garda jos şi gătește pentru cei mici sau participa la alte activități casnice. De regulă, partenerul sau este cel care se va ocupa de toate acestea.

Abonează-te pe:Yve.ro news