Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai bune mame în funcţie de zodie

Top 5 cele mai bune mame în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
Top-5-cele-mai-bune-mame-în-funcţie-de-zodie in compatibilitate zodii

Încă de la început trebuie să precizăm că nu există mame rele şi mame bune. Nu! Există mame care au un instinct matern mult mai pronunţat decât altele. Asta nu înseamnă că iubirea faţă de copil nu e aceeaşi sau că ar trebui pusă sub semnul întrebării modalitatea prin care acestea îşi educă iubirile cele mici.

Astrele influenţează şi, de această dată, ne arată care sunt cele mai bune mame în funcţie de zodie şi care este metoda acestora de a trece prin această etapă mai mult decât copleşitoare din viaţa lor.

1.    Taur
Mama Taur are exact ceea ce trebuie – întotdeauna va avea un cuvânt bun de spus, îşi va susţine copilul indiferent de circumstanţe şi-l va iubi mai presus decât orice. Este o persoană realistă care va dezbate problemele existente din viaţa celui mic şi-i va pune pe tavă nenumărate opţiuni pentru a fi sigură că acesta va lua în considerare toate aspectele înainte de a lua vreo decizie. Întotdeauna va miza pentru sport sau pentru alte activităţi care au loc afară, pentru socializare şi comunicare.

2.    Rac
Femeia Rac este o familistă convinsă, prin natura firii sale. Va face tot ce-i stă în putinţă pentru binele partenerului de viaţă, dar mai ales pentru copilul său. Toate priorităţile şi principiile pe care le-a avut până în acest moment al vieţii se vor concentra strict pe creşterea, educarea şi, mai ales, iubirea necondiţionată a bebeluşului. Mamele din zodia Rac vor lua asupra lor toate activităţile doar pentru a nu-i lasă pe cei mici să vadă ce e greul; îi vor răsfăţa şi cu greu se vor despărţi de ei când va veni vorba de plecarea de acasă.

3.    Peşti
Nativii acestei zodii sunt persoane extrem de sensibile, înclinate până la extrem către latura artistică. Vor dori ca cel mic să participe la toate cursurile şi lecţiile care ar putea să-l stimuleze în orice mod. Nu vor rata absolut nimic din ce le este prezentat, pentru că se gândesc în primul rând la binele copilului şi ca acesta să aibă de unde alege când va fi pus în faţa unei decizii importante. La ei în familie vei găsi mereu armonie şi o atmosferă de poveste.

4.    Capricorn
Pentru Capricorni, cel mai important aspect al vieţii este cariera. Cu greu se va decide o femeie să dea naştere unui copil; chiar şi aşa, se va încăpăţâna aproape întotdeauna să se descurce cu ambele şi fără pic de ajutor. Îşi doreşte pentru copilul ei cele mai bune condiţii, cea mai bună eductie şi, pentru a atinge aceste ţeluri, va munci din greu şi va fi mai ambiţioasă ca oricând. Poate fi câteodată prea strictă şi impune mai mereu prea multe reguli…

5.    Balanţă
Mama Balanţă oferă copilului libertatea de a alege şi de a-şi dezvolta personalitatea încă din primele luni de viaţă. Cu greu reuşeşte să se impună în faţa acestuia şi mai mereu există riscul de a-l răsfăța mult prea tare. Dacă în cele din urmă prinde curaj şi, mai ales, dacă este ajutată de tătic şi aplică mici pedepse, va fi o mămică excepțională, apreciată peste măsură de cei mici.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed