Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai prietenoase zodii

Top 5 cele mai prietenoase zodii

autor Arseni Dana
259 vizualizari
Top 5 cele mai prietenoase zodii

Este firesc și uman ca fiecare dintre noi să-și exprime dorința de a împărtăși emoțiile, trăirile, sentimentele persoanelor apropiate.

Acesta este pricipalul motiv pentru care simțim nevoia să ne facem prieteni. Pe măsură ce timpul trece, principiile și valorile după care ne ghidăm viața se îmbunătățesc, mediul în care ne dezvoltăm se schimbă și poate fi destul de dificil să păstrăm prieteniile de odinioară.

Ne modelăm personalitățile în funcție de experiențele și persoanele care ne înconjoară, astfel devenim din ce în ce mai sceptici și conștienți când vine vorba de atașamentele de durată, cum sunt prieteniile.

Este adevărat că oamenii sunt diferiți, unii mai prietenoși, alții, total inabordabili. Însă, credem că aceste caracteristici de personalitate sunt în strânsă legătură cu Universul și semnele astrologice.

Iată care sunt cele mai prietenoase și sociabile zodii:

  1. Gemenii

Fiind un semn mutabil de Apă, cei cu ascendentul în Gemeni sunt cele mai extrovertite, populare și atrăgătoare persoane. Curiozitatea este caracteristica definitorie a Gemenilor. Mereu interesați de tot ce se întâmplă în jurul lor, joviali, amuzanți și charismatici, sunt adeseori primii care intră în discuție cu ceilalți. Sunt sufletul petrecerii oriunde merg și au cei mai mulți prieteni.

Gemenii iubesc adrenalina și, pentru a-și satisface curiozitatea, aceștia se implică mereu în cele mai distractive și interesante situații. Indiferent de vârsta unui Geamăn, acest semn are o inimă tânără mereu, fiind gata de aventură. Prietenia cu aceștia tinde să fie jucăușă și spontană, niciodată plictisitoare sau monotonă!

  1. Leu

Charismaticul Leu este un semn fix de Foc, condus de Soarele radiant. Acest semn tinde să atragă prieteni și admiratori ca un magnet, asta datorită personalității puternice și încrederii de sine pe care le emană. Leul este un prieten de nădejde, generos, extrem de afectuos, cu un devotament din toată inima. De asemenea, Leii își tratează prietenii cu entuziasm și căldură, făcându-i pe aceștia să se simtă extrem de norocoși că sunt prin preajmă. Secretele prieteniei cu acest semn de Foc sunt loialitatea și devotamentul.

  1. Berbec

Berbecul este un semn cardinal de Foc, iar nativii din această zodie sunt conduși de planeta Marte. Inițiativa este caracteristica ce îl definește pe Berbec. Berbecii sunt prietenii care te stimulează și te motivează să îți descoperi cele mai bune calități. O prietenie cu aceștia poate fi incitantă și extrem de provocatoare. Pe lângă faptul că îți poți descoperi abilități noi alături de aceștia, charisma și creativitatea de care pot da dovadă te vor face să ți-i dorești mereu prin preajmă.

  1. Fecioară

Fecioara este un semn mutabil de Apă și este condusă de planeta Mercur. Acest semn tinde să fie destul de timid, astfel încât o relație de prietenie poate reprezenta un proces mai complex. Însă, odată ce ai ajuns să cultivi o prietenie cu Fecioarele, sprijinul, altruismul și implicarea acestei zodii te vor surprinde. Având standardele destul de înalte, Fecioarele îți vor critica greșelile, dar asta deoarece le pasă cu adevărat de prietenia voastră. Totodată, pe lângă distracție și aventură, aceste zodii sunt demne de încredere și interesate de legături durabile…

  1. Balanța

Deoarece Balanța este un semn cardinal de Aer, nativii din această zodie sunt printre cei mai sociabili. Au o viață destul de activă și știu să își facă rapid prieteni. Aceștia își surprind prietenii într-un mod natural și îi fac să se simtă speciali și adorați. În același timp, Balanțele sunt adeptele echilibrului și simetriei, de aceea vor căuta în mod constant dreptatea și egalitatea în relațiile lor de prietenie.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies