Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

Top 5 zodii care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

autor Elena Yvette
459 vizualizari

Vocea României este printre cele mai urmărite concursuri televizate din ţara noastră. An de an, mii de voci apar în faţa sau, mai bine zis, în spatele juraţilor, pentru a-şi demonstra talentul. Este clar că de talent e vorba, dar astrele nu se lasă mai prejos nici aici şi îşi aduc şi ele contribuţia. Cinci dintre zodii au şanse mai mari decât restul pentru a deveni Vocea României anul acesta.

Top 5 zodii care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

5. Zodia Scorpion are mari şanse să câştige Vocea României în anul 2017. Marele obstacol pe care Scorpionul va trebui să îl depăşească este alegerea corectă în ceea ce priveşte juratul care îl va sfătui pe tot parcursul concursului. Scorpionul nu acceptă sfaturi de la oricine, aşa că trebuie să se gândească bine pentru ca personalitatea juratului să fie potrivită cu a sa sau, mai bine zis, să se completeze.

4. Berbecul se avântă în această luptă cu şanse foarte mari de reuşită. Astrele sunt de partea sa, iar publicul îl va plăcea încă de prima dată când va urca pe scena de la Vocea României. Atât timp cât Berbecul va şti cum să îşi ţină emoţiile în frâu şi să nu se lase copleşit de atmosfera nemaiîntâlnită până atunci, va reuşi cu siguranţă să îşi împlinească visul. Câştigător va fi doar dacă nu va pune la suflet toate criticile şi va trece cu încredere şi curaj peste fiecare obstacol.

3. Deşi nu este fan al competiţiei, Balanţa, odată ce va intra în acest concurs, nu va regreta. Ambiţia se dovedeşte a fi mult mai mare decât toate temerile pe care le are, iar publicul se va îndrăgosti de îndată ce o vor cunoaşte pe scena de la Vocea României. Tot ceea ce are nevoie Balanţa în acest concurs este curaj şi încredere în sine. Atât timp cât nu va renunţa în ciuda tuturor greutăţilor de pe parcurs, Balanţa se va dovedi un adevărat pericol pentru adversari.

2. O şansă foarte mare la câştigarea premiului cel mare la Vocea României o are şi Leul. Carisma şi talentul Leului se vor dovedi decisive în această luptă de pe scenă. Ceea ce ar putea încurca Leul în acest parcurs ascendent ar putea fi mândria sa care va ieşi la iveală de fiecare dată când juraţii îl vor sfătui să schimbe ceva. Atât timp cât îşi va ţine emoţiile şi nervii în frâu la momentul potrivit, Leul este un contracandidat de temut în acest concurs…

1. Pe primul loc în topul celor cinci zodii cu şanse mari de a câştiga Vocea României de anul acesta este zodia Peşti. Pe scenă se simte în largul său, iar publicul va aprecia cu siguranţă acest lucru. Orice jurat îşi va dori ca o persoană născută în zodia Peşti să facă parte din echipa sa, deoarece talentul Peştelui este completat de capacitatea sa de a asimila informaţia şi a pune în practică toate sfaturile primite. Dacă un Peşte se va afla pe scenă la această ediţie, toţi concurenţii vor trebui să etaleze tot ce au ei mai bun, pentru că se află în pericol.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies