HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care pot dormi mereu cu conștiința împăcată

Top 5 zodii care pot dormi mereu cu conștiința împăcată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Top-5-zodii-care-pot-dormi-mereu-cu-conștiința-împăcată.jpg

Fiecare dintre noi vrea să fie mereu cea mai bună variantă a sa, însă uneori mai călcăm strâmb, vrem, nu vrem. Unii nu ar răni nici măcar o muscă, pe când alții ar face orice doar de dragul de a obține ceea ce își doresc.

Iată care sunt cele cinci zodii care nu ar face rău nimănui și pot dormi mereu cu conștiința curată.

Taur

Nativul acestei zodii este atent la grijile și nevoile celor din jur, mai ales atunci când vine vorba de cei dragi. Este mereu înduioșat și afectat atunci când cineva trece prin clipe grele și încearcă mereu să ofere sprijin pentru a însenina ziua celor care se confruntă cu anumite dificultăți.

Bârfa și minciuna nu se numără printre acele lucruri care sunt pe placul unui Taur, motiv pentru care încearcă să-i protejeze de ele pe cei dragi. Sufletul Taurului este limpede ca apa și nu lasă niciun sediment al răutății să se depună pe fundul acestuia.

Rac

Nativul acestei zodii ar fi capabil să renunțe la orice doar să îi știe bine pe cei dragi. Familia este o prioritate în viața Racului și nu uită niciodată de aceasta.

Indiferența nu se poate instala în viața Racului, deoarece acesta este atent și la cei din jur, în special când aceștia nu trec prin unele dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Ar vrea ca toată lumea să i se asemene din acest punct de vedere, însă acest lucru este oarecum imposibil.

Realismul îi permite să vadă clar lucrurile, dar mereu încearcă să facă ceva mai mult decât este posibil numai pentru a crea o stare de bine în preajma sa.

Fecioară

Datorită spiritului analitic și implicit al celui critic, Fecioara nu este una dintre cele mai bune și sfinte persoane, dar, cu toate acestea, nu ar fi capabilă să facă rău nimănui.

Atunci când știe că poate ajuta pe cineva, nu stă să se gândească de două ori dacă să o facă sau nu și trece la fapte. Atacul pe la spate nu este un lucru pe care aceasta să-l agreeze și nici nu-i încurajează pe cei din jur să facă asta.

Balanță

Ca orice om greșește și Balanța, însă învață mereu din greșelile făcute și se străduiește să nu le repete. Este dispusă să facă sacrificii mari pentru cei dragi, uneori chiar și pentru persoane care nu-i sunt atât de apropiate.

Dacă cineva greșește sau calcă strâmb, îl atenționează de acest lucru fără a-l incomoda sau să se facă să se simtă prost. Vrea ca lumea să fie conștientă de greșelile pe care le face, motiv pentru care oferă mereu un sfat prietenesc.

Vărsător

Vărsătorul se vede trăind într-o lume unde totul este lapte și miere, chiar dacă acest lucru este imposibil sau greu de realizat. Este genul de persoană care prinde drag de cei din anturajul lui și nu ar fi capabil să rănească pe nimeni, nici măcar pe cei pe care nu-i cunoaște atât de bine…

Are un suflet blând și călduros și reușește mereu să găsească o explicație plauzibilă atunci când este martorul unei nedreptăți.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed