HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cei mai romantici masculi ai zodiacului

Top 5 cei mai romantici masculi ai zodiacului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Top-5-cei-mai-romantici-masculi-ai-zodiacului.jpg

181Romantismul este cu siguranţă una dintre caracteristicile importante ale unui bărbat adevărat şi un atu în ochii doamnelor, aşa că vom afla astăzi care sunt cei mai romantici masculi ai zodiacului.

1.Taurul este genul robust, protector, care are o latură seducătoare ce cucerește instantaneu orice doamnă. Deşi poate fi o adevărată forţă a naturii, acesta are o latură calmă, sensibilă, de-a dreptul romantică şi chiar unele momente de adevărată slăbiciune. Iubeşte viaţa şi micile plăceri pe care aceasta le rezervă şi este mereu deschis noilor aventuri şi provocări.

  1. Nativul zodiei Gemeni este şi el un romantic incurabil, un adevărat gentleman, plin de bune maniere şi respect, alături de care o doamnă nu se va plictisi niciodată. Este la curent cu toate noutățile care îl interesează, este extrem de inteligent şi are un farmec aparte. El este unul dintre adepții fervenți ai tacticii amoroase și rămâne de departe cel mai priceput în manipularea sentimentelor.
  2. Leul este unul dintre cei mai romantici masculi ai zodiacului. Inimos, pasionat şi generos, acesta nu va lăsa nicicând lucrurile făcute pe jumătate şi va acorda oricărei doamne atenţia binemeritată. Politicos, cavaleresc şi extrem de ambițios, nu se va da în lături de la nimic pentru a o cuceri pe femeia iubită. Pentru el, dragostea este sentimentul suprem, ce nu poate fi înlocuit niciodată, motiv pentru care este unul dintre cele mai fidele semne din zodiac.
  3. Misteriosul Scorpion este şi el, fără doar şi poate, un romantic incurabil, însă nu se lasă descoperit atât de uşor. De-a dreptul fascinant, încrezător în propriile forţe, acesta are un zâmbet cuceritor care le dă pe spate pe toate doamnele. Are un mod propriu, chiar misterios, de a acţiona într-o relaţie, dar romantismul este elementul care îl caracterizează şi este un semn astrologic care ştie să facă fericită o femeie…
  4. Vărsătorul este şi el un romantic incurabil, dar pune atât de mult accent pe acest aspect, încât ar putea deveni, mai degrabă… cel mai bun prieten al unei femei, fiind un atât de bun cunoscător al acestor sentimente nobile. Încrezător, pasional, jovial, este compania perfectă în orice situaţie şi va fi mereu alături de cea care are nevoie de el. Este cel mai iubit semn zodiacal şi cel care dă dovadă de cea mai mare iubire posibilă. Fiind genul independent, cel mai bine reacţionează atunci când are libertatea propriilor mişcări, de aceea va rămâne fidel persoanei care îi va da spaţiul de care are nevoie.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed