HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii fanatice – vedetele trebuie sa se fereasca de ele

Top 5 zodii fanatice – vedetele trebuie sa se fereasca de ele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/07/Top-5-zodii-fanatice.jpg

Se intampla destul de des sa auzim ca fanii iau cu asalt vreo vedeta nationala sau internationala – nimic iesit din comun. Insa, cand totul se transforma intr-o obsesie si nu mai vezi nimic altceva in fata ochilor decat o singura vedeta, un singur artist, ar trebui sa-ti pui mari semne de intrebare.

Ne-am gandit sa facem un top cinci al celor mai fanatice zodii, de care nu numai vedetele ar trebui sa se fereasca, insa si noi, deoarece putem avea de suferit de pe urma prieteniei cu acestea.

1.    Scorpion
Vi se pune foarte greu pata pe cineva, deoarece sunteti foarte mofturos si cu multe pretentii, insa in momentul in care acest lucru se intampla, nimeni nu va poate abate de la calea dumneavoastra. Vedeti in fata ochilor si va focalizati toata atentia doar pe acea persoana, indiferent de ce va spun sau de ce va atentioneaza cei din jur. Sunteti foarte gelosi si posesivi, iar cand dezvoltati o adevarata obsesie pentru un star, o vedeta, un artist, acestia ar trebui sa se fereasca din calea dumneavoastra, deoarece nu veti da inapoi de la nimic.

2.    Pesti
N-ati fi zis ca nativii acestei zodii ar putea sa se gaseasca in acest top, deoarece sunt tacuti, prietenosi si chiar linistiti insa ceea ce nu arata poate fi de-a dreptul dezastruos pentru cei din jur. Mintea lor poate fi de-a dreptul diabolica si pot pune la cale noi si noi feluri de a te brusca sau de a te face sa-i observi. Unii sunt gelosi si foarte agresivi, le place sa surprinda si nu se lasa deloc chiar daca se lovesc de un refuz.

3.    Taur
Avand in vedere ca Taurii sunt persoane stabile din punct de vedere emotional, foarte greu se gaseste cineva sau ceva care sa le zdruncine toate “credintele” lor. Se indragostesc foarte repede si ajung sa aiba diverse fantezii cu persoane la care nici macar nu ar trebui sa spere, deoarece legatura ar fi imposibila. Nu accepta ideea ca ar fi cineva mai bun sau mai puternic decat ei si se considera a fi cea mai buna alegere pentru oricine.

4.    Rac
Cand vine vorba de sentimente, Racii sunt cei mai vulnerabili si sensibili. Daca li se mai dau si motive sau putina atentie din partea persoanei pe care o plac, indiferent de statutul lor social, atunci se va declansa avalansa lor emotionala. Au tendinta sa-si apere teritoriul chiar daca totul se intampla doar in mintea lor. Exagereaza si mereu se victimizeaza, asa ca se pot intampla adevarate incidente doar pentru a aduce langa ei pe cine isi doresc…

5.    Fecioara
Fecioarele stau in umbra si-si planuiesc urmatorii pasi, iar tactica pe care o abordeaza te poate lasa de multe ori fara cuvinte. Nu tin cont de nimeni din jur cand este vorba de atingerea scopului personal. Sunt gelosi, iar cand vine vorba de competitie, chiar si in randul fanilor, doresc sa se afle pe primul plan – daca artistul se va uita vreodata in aceasta directie. Trebuie sa ne ferim de asemenea oameni inca de la primele semne, deoarece au tendinta sa exagereze de-a binelea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed