HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 6 cele mai mincinoase zodii

Top 6 cele mai mincinoase zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Top-6-cele-mai-mincinoase-zodii.jpg

Deși e greu de crezut, uneori o minciună ne scutește de suferință. Când devine un obicei, devine și stilul de viață al celui care minte. Unii preferă să audă un adevăr dureros în loc să accepte o minciună. Când vine vorba de minciună, scopul nu scuză mijloacele.

Trăsăturile zodiilor ne arată că anumiți nativi mint mai mult sau mai puțin. Pentru unele persoane, a spune o minciună este distractiv, poate pentru că au o personalitate mai aventuroasă. Alții spun minciuni pentru că vor să evite o reacție urâtă.

Taur

În topul mincinoșilor, primul loc îl dețin Taurii. Se uită în ochii tăi și mint în așa fel încât ajung să își creadă propriile minciuni. Insistă asupra unor aspecte care nu sunt adevărate, doar cu scopul de a ieși în evidență. Să nu crezi prima impresie care ți-o lasă Taurii, cu timpul vei descoperi că nu e totul roz în legătură cu ei. Te pot surprinde oricând cu o situație pe care ți-au ascuns-o. Să nu te mire faptul că după ce un Taur îți spune că te iubește, îți mărturisește apoi că e îndrăgostit în secret de altcineva.

Gemeni

Gemenii își mint mai ales prietenii. De dragul de a evita un conflict, îți vor spune că sunt acasă și nu au timp să se întâlnească cu tine, iar mai apoi îi vezi în oraș. Deși mint mult, o fac prost. Îți dai seama când un nativ Gemeni minte după expresia feței. Schițează un zâmbet nerușinat în colțul gurii, începe să vorbească și evită se te privească.

Scorpion

Oricât de mult ai încerca să îi demonstrezi unui Scorpion că minte, nu vei reuși. Spune minciuni elegante, care sună bine și pot fi luate drept lecții de viață. În realitate, sunt lipsite de sens. Se victimizează mereu pentru a lăsa impresia că minciunile spuse au o cauză nobilă.

Leu

Leilor nu le este rușine să murmure un “te iubesc” fals pentru a scăpa de o ceartă. Când mint, de obicei o fac prin telefon pentru că le este greu să facă față unui grup de oameni. Pentru a scăpa de dat explicații, Leii preferă să se închidă în casă și să se dea dispăruți. Le place să se simtă superiori și mint cu lucruri pe care nu le au.

Săgetător

În topul mincinoșilor, la categoria a minți pentru un scop nobil se află Săgetătorii. Nu o fac din plăcere, ci din nevoie. Când se despart de persoana iubită, nativii Săgetător o fac prin telefon și își motivează hotărârea prin minciuni de ordin personal. Se gândesc mult înainte să mintă și își fac un adevărat plan de atac. Odată cu trecerea timpului, își mărturisesc minciunile și sunt surprinși că toată lumea știa de ele…

Vărsător

Vărsătorilor le place să creadă că sunt persoane minunate care au o gândire sănătoasă și un bagaj de cunoștințe. Cu această imagine se prezintă în fața oamenilor, uneori se împiedică în propriile minciuni. Când ajungi să cunoști un Vărsător în mediul lui natural, rămâi dezamăgit. Acea persoană interesantă cu atât de multe obiective în viață dispare în spatele unor activități mediocre.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed