Zi deosebit de grea pentru nativii de foc. Și zodiile de aer primesc avertismente

Share

  • Taurii au șansa de a petrece clipe liniștite și li se recomandă să-și pună ordine în gânduri
  • Leii se simt triști, însă ține doar de ei să privească evenimentele din viața lor cu alți ochi
  • Săgetătorii se simt măcinați de niște evenimente din trecut

Ziua de astăzi poate părea una extrem de dificilă pentru anumiți nativi. Însă, dacă aceștia aleg să asculte sfaturile astrelor vor vedea că lucrurile se vor rezolva extrem de rapid.

Berbec
Berbecii sunt puși în situația de a rezolva mai multe probleme. Deoarece timpul tău este limitat, poți observa că trebuie să alegi dintre câteva activități pe care trebuie să le derulezi. Nu este nevoie sub nicio formă să încerci să duci mai mult decât poți!

Taur
Nativii Taur au parte de o zi destul de liniștită. Este momentul oportun să-ți pui ordine în gânduri. Vezi unde ai greșit și încearcă să repari anumite aspecte la tine. Poți evolua într-un mod armonios, dacă-ți dai șansa să înveți din greșelile trecutului.

Gemeni
Gemenii au parte de câteva neînțelegeri în familie, care îi cam nemulțumesc. O rudă vede o situație într-un mod diferit, ceea ce poate duce la certuri. Este bine să rezolvi orice dispută cu mult calm și încearcă să privești situația și dintr-un alt punct de vedere. Capacitatea de a ierta este un lucru valoros!

Rac
Racii sunt pe drumuri zilele acestea. Ai multe de făcut, iar locul de muncă te ține în priză. Ai capacitatea de a rezolva multe aspecte ce țin de slujba ta, iar acest lucru te bucură mult. Ești privit ca un as în domeniul în care activezi.

Leu
Leii se simt destul de obosiți și deprimați. Treci printr-o perioadă nu prea favorabilă, care și-a pus amprenta asupra ta. Încearcă să privești situațiile negative cu alți ochi. Chiar dacă ai o stare negativă, fă puțin loc unui gând bun în viața ta. O sa vină și timpul tău.

Fecioară
Fecioarele o duc bine pe majoritatea planurilor. Petrece mai mult timp în preajma familiei și a persoanei iubite. Apropiații îți duc dorul mai mult ca oricând, așa că rupe din timpul tău pentru a sta cu cei dragi. În acest mod îți vei reîncărca bateriile ușor.

Balanță
Balanțele suferă din dragoste, întrucât inima lor a fost frântă de cineva pe care iubeau cu adevărat. Este greu să te refaci imediat, dar vei vedea că alesul tău va apărea cât mai curând. Nu trebuie să te gândești prea mult la aspecte triste, fiindcă peste puțin timp va apărea cineva important în viața ta.

Scorpion
Scorpionii au chef de ceartă și nu sunt de acord cu nimeni. Se recomandă să-ți modifici comportamentul, fiindcă superiorii nu tolerează deloc aceste ieșiri. Găsește cauza nemulțumirii tale și alege să faci schimbările potrivite.

Săgetător
Săgetătorii nu se simt sub nicio formă în largul lor. O chestiune din trecut te macină profund. Trebuie să înveți să faci față lucrurilor dificile care îți încurcă viața. Luptă din zor pentru a putea avea rezultate frumoase în viitorul apropiat.

Capricorn
Capricornii sunt sfătuiți să se bazeze mai mult pe instinctul lor perioada aceasta. Învață să ai mai multă încredere în judecata proprie. Banii pot să vină rapid dacă investești așa cum trebuie. Acordă mare atenție sănătății!

Vărsător
Nativii Vărsător sunt carismatici și au arsenalul potrivit pentru a se face plăcuți. Poți desfășura numeroase activități, care să ducă la recunoașterea ta. Primești multă apreciere din partea celor din jur, iar talentele tale sunt, într-un final, recunoscute de către oameni.

Pești
Nativii Pești au nevoie să se implice mai mult în viața de cuplu. Ești puțin delăsător, aspect care este reflectat în cadrul relației tale. Învață să iei din când în când inițiativa…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news