HomeHoroscopDictionar de Vise Ce inseamna cand visezi bani?

Ce inseamna cand visezi bani?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 8,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Ce-inseamna-cand-visezi-bani.jpg

Ce inseamna cand visezi bani? Un astfel de vis este in general asociat cu dorinta de a pune lucrurile in miscare pentru a atinge diferite obiective. Citeste in continuare pentru a afla detaliat ce semnifica banii in vise.

In linii mari, banii reprezinta un simbol pozitiv ce are legatura cu increderea, stima de sine, succesul sau valorile. A visa bani poate avea legatura cu atitudinea fata de iubire sau chestiuni sentimentale. Sunt un simbol al puterii si sexualitatii. De asemenea, cand vorbim despre bani, avem in minte asocierea acestora cu siguranta, necesarul traiului de zi cu zi (o casa in care sa locuim, haine cu care ne imbracam, hrana). Afla din randurile urmatoare ce inseamna cand visezi bani, in functie de contextele pozitive si negative:

Ce inseamna cand visezi bani – semnificatii pozitive

 • Daca visezi monede, inseamna ca vei avea parte de bucurii sau oportunitati la care nu te astepti. Cand monedele sunt vechi (rare), vei primi inapoi o datorie veche sau o suma mare de bani.
 • Ce inseamna cand visezi bani mosteniti: un astfel de vis este conectat cu felul in care faci schimb de idei cu alte persoane, dar si cu faptul ca incerci sa te focalizezi pe rezultate si fericire, capeti mai multa incredere in tine si in viitor. In principiu, vei avea parte de un castig financiar.
 • Ce inseamna cand visezi bani pe care ii daruiesti: esti o persoana altruista cu alti oameni. Daca donezi bani unui caz social, inseamna ca te afli la o rascruce in viata. Este necesar sa te autoevaluezi pentru a vedea daca esti multumita de stilul de viata pe care il ai, daca esti multumita de cum te raportezi la cei din jurul tau, daca ai nevoie sa te imbunatatesti, sa faci o schimbare in ceea ce te priveste. Cu toate acestea, semnificatia visului este una pozitiva, sugereaza ca firea ta este calda si esti inclinata spre bunatate, binele pe care il faci ti se va intoarce inzecit de-a lungul vietii.
 • Ce inseamna cand visezi bani pe care ii primesti: acest lucru semnifica onoare, bogatie, chiar nasterea unui copil, o promovare la locul de munca sau vestea unei calatorii. In cazul in care visezi ca iti primesti salariul, se poate interpreta ca primesti ceea ce ti se cuvine, ca esti rasplatita pentru munca ta, ca lupti pentru drepturile tale.
 • Monedele de argint in vis semnifica daruri sufletesti, iar cele de aur inseamna ca stai bine cu sanatatea. Potrivit unei superstitii, monedele cu valoare mare in vis iti arata viitorul in dragoste. Daca le daruiesti, semnifica faptul ca esti inca in cautarea sufletului-pereche, ca ii oferi partenerului toata iubirea ta sau ca esti in relatii foarte bune cu apropiatii.
 • Ce inseamna cand visezi bani pe care ii gasesti: e de bine, te poti elibera de unele griji care iti dadeau tarcoale, vei avea un succes neasteptat sau ai parte de fericire in casa.
 • Daca visezi ca numeri bani, sensul acestui vis este extrem de benefic: cu toate ca ai o multime de lucruri de facut, pe viitor ti se vor ivi numeroase oportunitati de a dobandi succesul, de a face avere.
 • Ce inseamna cand visezi bani pe care ii castigi la jocurile de noroc: vei avea parte de surprize neasteptate, noutati.
 • Daca visezi ca economisesti bani, este un semn foarte bun. Subconstientul tau iti indica faptul ca este vremea sa actionezi, sa faci demersuri pentru a progresa pe planul financiar.
 • Ce inseamna cand visezi bani care sunt pe podea: esti intuitiva si ai incredere in tine in legatura cu viitorul. Iei in considerare diferite oportunitati inainte de a te aventura intr-un inceput nou. Acest vis semnifica totodata ca ai puterea si resursele pentru a reusi in viata.
 • Daca visezi o suma mare de bani: vei avea un castig, vei culege roadele muncii tale. Este timpul sa te gandesti la progres, sa vezi ce trebuie sa faci pentru a avansa. Exista perspectiva unei schimbari care iti aduce fericire.

Ce inseamna cand visezi bani – semnificatii negative

 • Bancnotele in vis nu sunt un semn prea bun, pentru cei bogati pot insemna sfarsitul vietii prospere ori ghinion in afaceri. Daca visezi ca rupi bancnote, inseamna ca realizezi lipsurile materiale pe care le ai si te gandesti cum sa depasesti dificultatile cu privire la planul financiar.
 • Ce inseamna cand visezi bani pe care ii pierzi: vei avea tristete in familie sau esti lipsita de ambitie si incredere in propria persoana.
 • Cand visezi ca investesti bani, in realitate trebuie sa te gandesti mai bine pe ce ii cheltui sau in ce ii investesti. De regula, acest vis este asociat cu o teama pe care o ai posibil fata de cineva care te-a dezamagit.
 • Ce inseamna cand visezi bani cu imprumut: un astfel de vis indica faptul ca vei avea parte de suparari sau ca ceilalti te considera mai bogat decat esti.
 • Ce inseamna cand visezi bani pe care ii arunci: vei da de necazuri.
 • Ce inseamna cand visezi bani pe care ii auzi zornaind: este un semn rau, in acest caz banii prevestesc nefericire, suparari.
 • Ce inseamna cand visezi bani care iti sunt furati de catre cineva anume: acea persoana fura din energia ta. Insa, daca tu esti cea care fura bani, inseamna ca in viata reala nu ai parte de iubire sau trebuie sa fii mai precauta, deoarece te poate pandi un pericol.
 • Sa visezi ca nu ai niciun ban in buzunar indica lipsa abilitatilor tale de a-ti atinge telul si frica de a-ti pierde statutul…
 • Ce inseamna cand visezi bani pe care ii strangi: in realitate dai dovada de egoism.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed