Dictionar de Vise

Dictionar interpretare vise de la A-Z

Interpretarea viselor poate fi de folos pentru destin si pentru semnificatia viselor. Dictionarul de interpretare a viselor va va calauzi viata spre realizari marete. Dictionar interpretare vise AA: (litera) semn ca trebuie sa trebuie sa reiei...

Ce inseamna cand visezi ca faci dragoste

Cand visezi ca faci dragoste cu un fost iubit, nu inseamna ca esti inca indragostita de el, ci ca pur si simplu mintea ta pastreaza amintirile.

Ce inseamna cand visezi ca zbori

Visele in care zbori semnifica emotii pozitive, un sentiment de libertate si fericire, expresia atingerii unor culmi inalte, si adesea sunt vise lucide.

Ce inseamna cand visezi masina

Daca visezi ca esti la volanul unei masini inseamna ca esti ambitioasa. Daca in vis vezi o masina avariata inseamna ca vei avea dezamagiri in viata reala.

Ce inseamna cand visezi cearta

Daca visezi ca te certi cu cineva inseamna ca te framanti pe dinauntru. Doua aspecte ale tale se afla in conflict unul cu celalalt.

Ce inseamna cand visezi ca plangi

De obicei un vis in care plangi semnifica o eliberare de emotii. Este foarte posibil ca in viata reala sa fi acumulat foarte mult stres si tensiuni.

Ce inseamna cand visezi aur

In vis, aurul face legatura cu cele mai valoroase aspecte ale personalitatii noastre. Aurul poate avea semnificatii asemanatoare cu banii.

Ce inseamna cand visezi mireasa

Visele in care apare o mireasa sunt strans legate de relatiile de iubire. A visa mireasa are de asemenea si cateva intelesuri simbolice.

Ce inseamna cand visezi sange

Afla ce spune un vis in care apare sangele. Cand in vis iti apare ceva scris cu sange asta inseamna ca muncesti foarte mult.

Ce inseamna cand visezi ca te tunzi

Visele in care te tunzi au mai multe semnificatii. Daca te tunzi tu singura, atunci visul iti sugereaza ca esti pregatita sa actionezi.

Cele mai noi stiri