Dictionar de Vise

Dictionar de vise - cea mai buna sursa pentru talmacirea viselor si a semnificatiilor simbolurilor acestora. Cu ajutorul acestui dictionar de vise puteti afla tot ce va intereseaza in legatura cu ce visati. Descoperiti intelesurile ascunse ale viselor prin intermediul acestui dictionar de vise.

Ce inseamna cand visezi ca nasti

Ce inseamna cand visezi ca nasti

A da nastere sau a vedea pe cineva ca naste in vis, e simbolul nasterii unei noi idei sau a unui nou proiect.
Ce inseamna cand visezi o casa

Ce inseamna cand visezi o casa | casa in vis

Ce înseamnă când visezi o casă nouă sau un apartament. Explicarea visului în care apare o casă sau te muți într-un apartament.În general, casele pe care le visăm au anumite semnificații general valabile, semnificații...
Ce inseamna cand visezi lapte

Ce înseamnă când visezi lapte

Ce înseamnă când visezi lapte sau că îți curge lapte din sâni. Interpretarea visului în care apare lapte.Visele în care apare lapte destul de grăitoare și pot fi interpretate în mai multe forme. De...
Ce inseamna cand visezi noroi

Ce inseamna cand visezi noroi

Afla chiar acum ce semnifica un vis in care apare ca simbol central noroiul. Daca te visezi infundat in noroi pana la gat inseamna ca in viata reala vei reusi sa castigi o suma importanta de bani.
Ce inseamna cand visezi sarpe

Ce inseamna cand visezi sarpe

Un vis in care sarpele este elementul principal are o multitudine de semnificatii. Sa vedem cum se interpteaza un astfel de vis.
Ce inseamna cand visezi paine

Ce inseamna cand visezi paine

Daca visezi ca mananci o felie de paine inseamna ca banii pe care ii castigai pana acum se imputineaza.

Ce inseamna cand visezi cai

Visele in care apar cai sau animale ne directioneaza catre instinctele noastre primare. Caii sunt simbolul puterii, rezistentei, virilitatii.
Ce inseamna cand visezi haine

Ce inseamna cand visezi haine

Daca visezi niste haine prea mici pentru tine inseamna ca in viata reala te subestimezi. Nu ai curajul sa iti exprimi sentimentele si ideile.
Ce se intampla daca te visezi mireasa

Ce se intampla daca te visezi mireasa

Un vis in care te vezi mireasa are o stransa legatura cu multe sentimente din realitate. Daca te visezi mireasa inseamna ca pot exista niste neintelegeri cu partenerul.
Ce inseamna cand visezi zapada

Ce inseamna cand visezi zapada

Un vis al carui element principal este zapada semnifica sentimente pe care ti-e frica sa le recunosti, temeri peste care nu poti trece.