Dictionar de Vise

Dictionar de vise - cea mai buna sursa pentru talmacirea viselor si a semnificatiilor simbolurilor acestora. Cu ajutorul acestui dictionar de vise puteti afla tot ce va intereseaza in legatura cu ce visati. Descoperiti intelesurile ascunse ale viselor prin intermediul acestui dictionar de vise.

Ce inseamna cand visezi ca iti cade parul

Cand iti cade parul in vis cel mai adesea e semn ca duci lipsa de putere in viata reala. Daca ai visat ca te tunzi la chelie sau ca iti cade tot parul, e semn de incredere in sine foarte scazuta.
Ce inseamna cand visezi un bebelus

Ce inseamna cand visezi un bebelus – semnificatie bebelus in vis

Cand visezi un bebelus care plange inseamna ca vei avea dificultati. Daca visezi un bebelus care rade inseamna ca urmeaza o perioada buna.
Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit

Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit – semnificatie iubit in vis

Daca visezi un iubit ce l-ai avut in perioada adolescentei inseamna ca iti doresti foarte mult sa fii mai independenta.
Ce inseamna cand visezi ca plangi

Ce inseamna cand visezi ca plangi

De obicei un vis in care plangi semnifica o eliberare de emotii. Este foarte posibil ca in viata reala sa fi acumulat foarte mult stres si tensiuni.
Ce inseamna cand visezi pantofi

Ce inseamna cand visezi pantofi

Daca visezi ca ai un singur pantof inseamna ca cineva necunoscut tie pana acum asteapta cu multa nerabdare sa te cunoasca. Vei stabili o relatie interesanta cu acea persoana si vei avea numai de castigat.

Dictionar de vise de la A-Z – semnificatia viselor

Dictionar de vise: Interpretarea viselor poate fi de folos pentru destin si semnificatia viselor. Dictionarul de interpretare a viselor va va calauzi viata spre realizari marete. Dictionar de vise - A Dictionar interpretare vise AA: (litera)...
Ce inseamna cand visezi ca nasti

Ce inseamna cand visezi ca nasti

A da nastere sau a vedea pe cineva ca naste in vis, e simbolul nasterii unei noi idei sau a unui nou proiect.
Ce inseamna cand visezi o casa

Ce inseamna cand visezi o casa | casa in vis

Ce înseamnă când visezi o casă nouă sau un apartament. Explicarea visului în care apare o casă sau te muți într-un apartament. În general, casele pe care le visăm au anumite semnificații general valabile, semnificații...
Ce inseamna cand visezi lapte

Ce înseamnă când visezi lapte

Ce înseamnă când visezi lapte sau că îți curge lapte din sâni. Interpretarea visului în care apare lapte. Visele în care apare lapte destul de grăitoare și pot fi interpretate în mai multe forme. De...
Ce inseamna cand visezi noroi

Ce inseamna cand visezi noroi

Afla chiar acum ce semnifica un vis in care apare ca simbol central noroiul. Daca te visezi infundat in noroi pana la gat inseamna ca in viata reala vei reusi sa castigi o suma importanta de bani.
error: Alert: Content is protected !!