Dictionar de Vise

Dictionar de vise - cea mai buna sursa pentru talmacirea viselor si a semnificatiilor simbolurilor acestora. Cu ajutorul acestui dictionar de vise puteti afla tot ce va intereseaza in legatura cu ce visati. Descoperiti intelesurile ascunse ale viselor prin intermediul acestui dictionar de vise.

Dictionar interpretare vise de la A-Z

Interpretarea viselor poate fi de folos pentru destin si pentru semnificatia viselor. Dictionarul de interpretare a viselor va va calauzi viata spre realizari marete.Dictionar interpretare vise AA: (litera) semn ca trebuie sa trebuie sa reiei...

Ce inseamna cand visezi ca iti cade parul

Cand iti cade parul in vis cel mai adesea e semn ca duci lipsa de putere in viata reala. Daca ai visat ca te tunzi la chelie sau ca iti cade tot parul, e semn de incredere in sine foarte scazuta.

Ce inseamna cand visezi caini

Un vis in care apare un caine sugereaza sentimente puternice, onestitate si putere de munca. Cand apare un caine vesel inseamna ca ai parte de bucurie.

Ce inseamna cand visezi vaci?

In general visul in care iti apare vaca are semnificatii pozitive. Nu este un vis rau, negativ, ci din contra iti spune ca vei avea o viata linistita, fara prea multe probleme si obstacole.

Ce inseamna cand visezi ca faci dragoste

Cand visezi ca faci dragoste cu un fost iubit, nu inseamna ca esti inca indragostita de el, ci ca pur si simplu mintea ta pastreaza amintirile.

Ce inseamna cand visezi ca zbori

Visele in care zbori semnifica emotii pozitive, un sentiment de libertate si fericire, expresia atingerii unor culmi inalte, si adesea sunt vise lucide.

Ce inseamna cand visezi masina

Daca visezi ca esti la volanul unei masini inseamna ca esti ambitioasa. Daca in vis vezi o masina avariata inseamna ca vei avea dezamagiri in viata reala.

Ce inseamna cand visezi cearta

Daca visezi ca te certi cu cineva inseamna ca te framanti pe dinauntru. Doua aspecte ale tale se afla in conflict unul cu celalalt.

Ce inseamna cand visezi ca plangi

De obicei un vis in care plangi semnifica o eliberare de emotii. Este foarte posibil ca in viata reala sa fi acumulat foarte mult stres si tensiuni.

Ce inseamna cand visezi aur

In vis, aurul face legatura cu cele mai valoroase aspecte ale personalitatii noastre. Aurul poate avea semnificatii asemanatoare cu banii.

Cele mai noi stiri

error: Alert: Content is protected !!