Dictionar de Vise

Dictionar de vise - cea mai buna sursa pentru talmacirea viselor si a semnificatiilor simbolurilor acestora. Cu ajutorul acestui dictionar de vise puteti afla tot ce va intereseaza in legatura cu ce visati. Descoperiti intelesurile ascunse ale viselor prin intermediul acestui dictionar de vise.

Ce inseamna cand visezi ca iti cade un dinte

Visele in care ne cad dintii sunt nu doar infricosatoare si socante, ci lasa si o imagine durabila in mintea noastra.
Ce inseamna cand visezi par

Ce inseamna cand visezi par – semnificatie par in vis

Visul in care apare par are legatura cu atitudinea ta fata de persoane, situatii. Visul poate semnifica putere, senzualitate si mai ales sexualitate.
Ce înseamnă când visezi că dispare cineva

Ce înseamnă când visezi că dispare cineva

Ce înseamnă când visezi că dispare cineva? De regulă, aceste vise nu anunță neapărat un lucru rău ce i se poate întâmpla cuiva, ci, mai degrabă, niște schimbări radicale, neprevăzute.Atunci când visăm dispariția cuiva...
Ce înseamnă când visezi casa părintească

Ce înseamnă când visezi casa părintească

Ce înseamnă când visezi casa părintească? Este o întrebare al cărei răspuns poate schimba modul în care percepem anumite lucruri din jurul nostru, mai ales că acest loc este unul cu o puternică încărcătură...
Ce inseamna cand visezi iepuri

Ce inseamna cand visezi iepuri

Visele in care apar iepuri au diferite semnificatii, in functie de circumstantele in care ii vezi. Iepurii albi sunt considerati, in general, simbol al norocului.
Ce inseamna cand visezi gaini

Ce inseamna cand visezi gaini?

Afla ce inseamna cand visezi gaini. Cand in vis iti apare o gaina alba inseamna ca totul va merge bine in viata ta in urmatoarea perioada.

Ce inseamna cand visezi CUVANT

Atunci cand visezi CUVANT, exista diferite semnificatii, in functie de natura sa. In acest articol, te invitam sa descoperi cateva dintre acestea.

Ce inseamna cand visezi ploaie

Ploaia este un simbol pozitiv in vis, care indica faptul ca persoana care viseaza a gasit o solutie la o anumita problema.
Ce inseamna cand visezi peste

Ce inseamna cand visezi peste

Femeile tinere care viseaza pesti au posibilitatea sa intalneasca o persoana interesanta cu care ar putea chiar sa inceapa o relatie.
Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata

Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata

Multor femei li s-a intamplat sa aiba un vis in care sunt insarcinate. Cand te visezi insarcinata inseamna ca in viata ta, noi planuri si proiecte incep sa apara.

Cele mai noi stiri