Home HoroscopHoroscop dragoste Cele 5 zodii care pun dragostea pe primul plan

Cele 5 zodii care pun dragostea pe primul plan

autor Elena Yvette
334 vizualizari
Cele 5 zodii care pun dragostea pe primul plan
loading...

Toți oamenii ajung să iubească cu adevărat în această viață însă pentru unii dintre ei dragostea reprezintă cea mai puternică forță din univers, fără de care aceștia nu ar putea exista! Conform astrologilor, felul în care oamenii iubesc este influențat de astre. Află și tu care sunt cele cinci zodii care pun dragostea pe primul plan în viața lor, consultând lista de mai jos!

Racul

Dragostea este un element atât de important pentru Raci, încât aceștia sunt în stare să sacrifice orice în numele iubirii. Acest sentiment le domină gândurile și le modelează fiecare acțiune. Este ca și cum aceștia ar percepe lumea printr-o „lentilă a dragostei”. Racii găsesc împlinirea supremă în momentul în care sunt iubiți și iubesc, iar lucrurile materiale nu îi impresionează. Nu vei reuși să le câștigi inima cu diverse cadouri sau promisiuni care nu sunt dublate de fapte. Foarte sensibili din fire, vor suferi foarte mult dacă nu li se răspunde cu aceleași sentimente!

Pești

Pești pun dragostea în topul listei lor de nevoi primare. Pot rezista o săptămână fără mâncare însă fără iubire le-ar fi tare greu! Prețuiesc foarte mult persoana iubită și vor face orice pentru ca aceasta să se simtă iubită și prețuită, chiar dacă va fi nevoit să renunțe la nevoile lor. Pentru că au o natură altruistă, este foarte ușor pentru aceștia să iubească și să fie iubiți. Atunci când iubesc, Peștii uită de toți cei din jur și au uneori tendința să se izoleze de toți prietenii, pentru a petrece cât mai mult timp cu jumătatea lor.

Balanța

Este foarte simplu să îți dai seama de faptul că Balanța pune dragostea pe primul plan în viața sa. Este genul de persoană care încearcă în permanență să își dezvolte relația, investind în aceasta toate resursele de care dispune. Își prețuiește foarte mult partenerul și va încerca să îl cunoască la un nivel cât mai profund, pentru a-i dărui dragostea de care are nevoie. Pune un mare accent pe afecțiune și suportul emoțional pe care îl primește de la partener, iar dacă știi să îi arăți Balanței faptul că înseamnă mult pentru tine, aceasta îți va răspunde cu o iubire multiplicată de zece ori!

Scorpion

Scorpionii iubesc cel mai intens din tot zodiacul, iar atunci când ai norocul sa te iubească un Scorpion, tu vei fi pus în centrul universului său! Lângă Scorpioni vei simți că ești în al nouălea cer, fiind genul de oameni care ar merge până în pânzele albe pentru a-ți arăta prețuirea lor. Aceștia sunt capabili să facă orice pentru persoana iubită însă ai grijă să nu le înșeli încrederea, pentru că sunt nativi foarte răzbunători, care vor transforma imediat dragostea în ură, iar răzbunarea va fi direct proporțională cu sentimentele de dragoste pe care ți le-au purtat!

Leu

Pentru Lei, dragostea este un element foarte important, fără de care nu pot rezista. Nu le place să fie singuri și ajung chiar să facă din iubire un adevărat scop în viață. Atunci când iubesc, aceștia vor cu orice preț să-și strige iubirea, pentru ca toți prietenii să știe cine a reușit să le fure inima și nu vor ezita să te prezinte familiei ca pe cea mai importantă nestemată. Leii consideră că iubirea reprezintă ingredientul secret în atingerea măreției și nu pot face lucrurile spectaculoase care le sunt destinate, fără să iubească mai întâi…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies