Home HoroscopHoroscop dragoste Aceste 5 zodii daca te iubesc, fac orice pentru tine

Aceste 5 zodii daca te iubesc, fac orice pentru tine

autor Elena Yvette
361 vizualizari
Aceste 5 zodii daca te iubesc fac orice pentru tine
loading...

Unii oameni trăiesc pe acest Pământ cu scopul de a iubi și a fi iubiți însă unii dintre noi reușim să iubim mai intens față de alții, iar modul în care reușim să ne sacrificăm în numele iubirii ne este impus de astre. Află și tu care sunt zodiile care ar face orice pentru tine, dacă te iubesc!

Vărsătorii

Vărsătorii sunt capabili de fapte mărețe în numele iubirii, astfel încât ai putea avea impresia că filmele de dragoste sunt inspirate din viața lor. Sacrificiul în numele iubirii este ceva la ordinea zilei pentru ei. Pot uita de propria persoană, pentru că se regăsesc atât de mult în persoana iubită, pe care o pun pe un pe piedestal și o venerează.

Pentru Vărsători nu există „nu pot” atunci când trebuie să mulțumească omul de lângă ei, pentru că sunt nativi foarte altruiști, care simt împlinire din toate punctele de vedere atunci când dăruiesc tot ceea ce au mai bun.

Racii

Racii sunt ființe foarte sensibile, care creează un întreg univers în jurul persoanei iubite, pe aceasta poziționând-o în centrul preocupărilor lor. Racii își vor pune inima și sufletul pe tavă, dacă ei vor simți că le vei prețui cu adevărat. Sunt capabili să facă tot ceea ce le ceri însă așteaptă același răspuns din partea celor pe care îi iubește. Chiar dacă nu vor fi răsplătiți cu aceeași dragoste, Racii sunt capabili să sufere în tăcere în numele iubirii, pentru că ei nu te iubesc pentru că tu îi iubești, ci te iubesc pentru că te iubesc.

Capricornii

Capricornii sunt zodii care ar merge până în pânzele întunecate pentru persoana dragă. Sunt capabili să se războiască cu o lume întreagă pentru a apăra persoana iubită. Fac orice în numele iubirii și nu vor ține niciodată cont de părerea pe care alții o au despre tine, atât timp cât pentru ei reprezinți întreaga lume. Pentru a fi cu persoana iubită sunt capabili de a renunța la familie sau prieteni, în cazul în care aceștia nu sunt de acord cu povestea voastră de iubire. Însă, ai grijă să nu le înșeli încrederea, pentru că vor suferi enorm și pot deveni răzbunători!

Taurii

Taurii ar merge până la capătul lumii pentru a-i răpi persoanei dragi un zâmbet. Dacă ar putea, ar escalada cei mai înalți munți sau s-ar proiecta în spațiu, dacă ar știi că la finalul destinației vor fi așteptați de omul iubit. Sunt capabili să ierte orice, chiar și dacă le greșești grav sau le înșeli încrederea total. Sunt puternici și ar trece peste orice rău le faci dacă te iubesc cu adevărat. Nu există sacrificiu îndeajuns de mare pe care Taurii să nu îl poată face în numele iubirii. Prețuiește-i și vei cunoaște iubirea eternă!

Fecioarele

Fecioarele sunt zodii care ar face orice pentru oamenii pe care îi iubesc. Sunt în stare să treacă peste orice defect ar avea aceștia, pentru că ei îi vor vedea ca pe cei mai minunați oameni. Ei au capacitatea de a-i idealiza pe cei dragi, proiectând în aceștia toate idealurile pe care și le-au format de-a lungul vieții despre sentimentele pure de iubire…

Fecioarele sunt zodii foarte protectoare și n-ar lăsa pe nimeni din exterior să îi rănească sau supere oamenii care contează pentru ei, astfel că vor fi capabili să rupă orice relație cu cei care nu le respectă alegerile.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies