HomeHoroscop dragoste Cum reacționează zodiile când te desparți de ele

Cum reacționează zodiile când te desparți de ele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
Cum reacționează zodiile când te desparți de ele

Scorpionii își vor face foștii parteneri să regrete faptul că s-au despărțit de ei, Taurii nu vor da niciodată înapoi, iar Gemenii își vor masca foarte bine adevăratele sentimente.

Berbec

Dacă nativul zodiei Berbec este părăsit de către partenerul de cuplu, va transforma acest lucru într-o adevărată tragedie, se va victimiza și va continua să-i reproșeze anumite lucruri fostului partener însă această dramă a nativului zodiei Berbec va fi una doar de moment, își va aduna gândurile destul de rapid și va merge mai departe.

Dacă nativul zodiei Berbec va fi cel care va rupe relație, atunci el va trece cu ușurință peste despărțire și va rămâne la toate „rece”.

Taur

Taurii sunt firi foarte orgolioase și încăpățânate, iar dacă acești nativi vor pune cândva capăt unei relații sau dacă vor fi părăsiți de către partenerul de viață, aceștia nu vor încerca să-și recucerească partenerul. Chiar dacă simt nevoia de a împărtăși, fapt caracteristic celor născuți în zodia Taur, nu vor da înapoi; odată pasul făcut, nu mai există cale de întoarcere pentru ei și vor respecta dorința partenerului de a nu mai fi împreună.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni au un al șaselea simț care le spune când să-și pregătească o portiță de scăpare; așadar, în cazul unei despărțiri aceștia vor ține întotdeauna fruntea sus și vor încerca să mascheze aparențele, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, de fapt.

Gemenii dau dovadă de foarte multă putere și de un caracter puternic; chiar dacă nu le va veni ușor să accepte ideea unei despărțiri, aceștia nu vor arăta că sunt afectați de un asemenea eveniment.

Rac

Racii sunt firi foarte sensibile și tind să aibă nevoie necondiționată de dragoste și atenție însă când relația nu mai merge sau pur și simplu unul dintre parteneri pune capăt acelei relații, nativul zodiei Rac nu va recunoaște că suferă.

Cei născuți sub semnul Racului se vor interioriza și vor arăta o indiferență falsă, chiar dacă vor încerca să contacteze fostul partener de cuplu.

Leu

Nativului zodie Leu nu îi va păsa dacă se va despărți de partenerul de cuplu sau nu, va afișa o indiferență falsă sperând în adâncul sufletului că partenerul se va întoarce și își va da seama că nu poate rezista fără el.

Cei născuți sub semnul Leului tind să creadă că trebuie să aibă întotdeauna dreptate, de aceea, chiar dacă se despart de partenerul de cuplu, aceștia nu se vor considera vinovați, ba, chiar din contră, vor aștepta ca persoana iubită să se întoarcă și să-și ceară iertare.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară doresc în general să aibă relații stabile însă dacă acest lucru nu va merge așa cum își doresc, nici măcar după ce aceștia vor încerca să-și salveze relația, se vor afunda în muncă pentru a se menține ocupați și ca să își țină departe de gândurile de vinovăție care îi bântuie.

Balanță

Nativii zodiei Balanță sunt adepți echilibrului, vor căuta să-i clădească o relație pe echilibru și armonie însă în momentul în care aceasta nu va da roade și vor simți că se prăbușesc împreună cu relația sau pur și simplu persoana iubită se va despărți de aceștia, vor învăța lecția pe care trebuie să o învețe din această relație, se vor ridica și vor căuta parteneri noi.

Nativii zodie Balanță se resemnează foarte rapid și încearcă să învețe un lucru bun din această etapă dură a vieții lor.

Scorpion

Scorpionul este nativul extremelor: acesta ori iubește cu toată ființa sa o persoană, ori o urăște cu aceeași pasiune; în momentul în care aceștia sunt părăsiți sau când părăsesc o persoană, vor face ca partenerul de cuplu să se simtă groaznic și să regrete faptul că s-au despărțit.

Așadar, indiferent de ce parte este vina, nativul zodiei Scorpion se va resemna și se va ridica mult mai puternic din această situație, făcându-și fostul partener să regrete pentru faptul că a pus capăt relației lor.

Săgetător

Săgetătorii se vor resemna foarte ușor în cazul în care vor fi părăsiți de către partenerul de cuplu. Fiind personalități care au nevoie constantă de iubire, acești nativi nu vor sta să regrete după fosta lor iubire; așadar, nativii acestei zodii își vor căuta rapid o altă persoană care să le ofere toată iubirea și afecțiunea de care au nevoie.

Capricorn

Singurul lucru care îi va face pe nativii zodiei Capricorn să nu se mai întoarcă la partenerul de cuplu este trădarea; în momentul în care aceștia sunt trădați, ei vor părăsi definitiv persoana cu care se aflau în relație. Însă, dacă aceștia vor fi părăsiți, ei nu vor căuta răspunsuri, ci se vor resemna și își vor găsi un alt partener, asigurându-se că acesta le va fi loial.

Vărsător

Vărsătorii sunt în general parteneri foarte devotați și își doresc ca și partenerii lor să fie la fel de devotați însă în momentul în care aceștia vor fi părăsiți, se vor întrista pentru un scurt moment, iar apoi își vor căuta o partidă mult mai bună, uitând cu totul de fostul partener din viața lor…

Pești

Peștii sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului; așadar, dacă aceștia au fost dedicați trup și suflet acelei relații, în momentul în care vor fi părăsiți vor cădea într-o tristețe adâncă sau chiar o posibilă depresie din care vor ieși foarte greu. Totodată vor avea tendința de a căuta răspunsuri la întrebările lor legate de fostul lor partener, dar vor și încerca să uite de acesta aruncându-se în brațele altei persoane.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed