HomeHoroscopHoroscop dragoste Top 6 zodii care sunt potrivite pentru a intemeia o familie

Top 6 zodii care sunt potrivite pentru a intemeia o familie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Top-6-zodii-obsedate-de-Facebook1.jpg

Poate de multe ori v-ati intrebat daca cei cu care iesiti in acest moment sau altul de pe parcursul vietii dumneavoastra ar fi fost potriviti pentru o relatie mai serioasa si mai stabila sau chiar daca acest aspect v-ar fi dus spre conceperea unei familii fericite si implinite.

Astrele ne ajuta in acest sens si ne indruma spre nativii din cele mai statornice zodii, aceia care isi doresc chiar de la primele semne ca legatura dintre voi ar fi una mai mult decat serioasa, ca poate duce la o casatorie si chiar o familie. Haideti sa vedem in continuare care sunt nativii din cele sase zodii care sunt potrivite pentru acest angajament.

Berbec
Berbecul este cunoscut pentru calitatile sale care tin de sustinerea familiei. Acesti nativi nu se dau in laturi de la absolut nimic atunci cand vine vorba de bunastarea partenerului si copiilor. Sunt capabili sa ofere totul sau, cel putin, sa incerce sa le ofere o viata mai mult decat perfecta si se vor lupta pentru acest scop toata viata. Cand vine vorba de angajamente, sunt devotati, cu toate ca vor avea nevoie de un partener care sa-i struneasca, atunci cand vine vorba de administrarea finantelor.

Taur
Asemenea Berbecului, este stalpul familiei si nu concepe o viata solitara. Cu toate acestea, nu se va casatori niciodata pe fuga, ci va sta si isi va analiza toate posbilitatile inainte de marele pas. Pentru el, casatoria este un legamant sfant, pentru toata viata, iar din acest motiv va lucra si va munci cum stie el mai bine pentru a-si mentine partenerul alaturi si mereu fericit. Are grija ca familiei sa nu-i lipseasca nimic.

Rac
Racul face orice pentru a avea o familie proprie. Se ingrijeste foarte mult de a pune bazele unui camin in care sa traiasca linistit si in armonie, alaturi de partener si copii, iar casa sa le fie mereu plina de iubire si afectiune, deoarece in mod clar nu-si doreste si o a doua casatorie. Acesti nativi sunt dispusi sa se sacrifice pentru familie, pentru binele si fericirea ei, iar sunt persoane de incredere, cu toate ca uneori le place sa fie usor dominatori si posesivi.

Balanta
Balanta este efectiv nascuta pentru casatorie. Cu toate ca nu se grabeste spre acest lucru din tinerete, acesti nativi nu fac altceva decat sa-si duca toate relatiile in acest sens, spre stabilitate. Acestia isi doresc o legatura echilibrata si armonioasa, in care sa convietuiasca un timp indelungat. In ceea ce priveste aducerea copiilor pe lume, amana pe cat posibil acest lucru, pentru a se bucura pe deplin de partener.

Capricorn
Sunt facuti pentru a isi intemeia o familie. Avand in vedere ca relatia cu parintii lor este mai mult decat exceptionala si ii pretuiesc mai mult decat orice, acest lucru si-a pus foarte mult amprenta in educatia lor. Capricornii isi doresc sa aduca aceleasi lucruri si in familia pe care urmeaza sa o aiba, cu toate ca isi aleg cu mare grija partenerul, pentru ca acesta sa le semene si sa aiba intocmai aceleasi inclinatii ca ei…

Pesti
Din cauza ca sunteti excesiv de sensibil, simtiti mereu nevoia de atentie si sa fiti inconjurat de iubire si armonie. Suferiti cand nu regasiti aceste calitati la un partener si va grabiti sa-i schimbati pentru a ajunge mai repede la cel menit. Va incanta ideea de casatorie si tot ce presupune ea, cu toate ca, inainte de toate, veti lucra foarte mult la aspectul financiar.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed