Home Horoscop dragoste Iubești un bărbat în zodia Pești? Vezi ce calități și defecte are

Iubești un bărbat în zodia Pești? Vezi ce calități și defecte are

autor Elena Yvette
981 vizualizari
Iubesti un barbat in zodia Pesti

S-a întâmplat să te îndrăgostești nebunește de un bărbat din zodia Pești? Vrei să afli dacă este iubitul perfect sau viitorul soț ideal? Mai jos am alcătuit o listă a calităților și defectelor lui, pentru a-ți îmbunătăți viziunea asupra acestei zodii.

Un romantic incurabil, aceasta este cea mai cunoscută calitate a bărbatului Pești. Guvernat de planeta visării, Neptun, Peștele își vede partenera precum o zeiță, neobservându-i defectele și atribuindu-i calități noi pe care aceasta nu le deține. Deși se închină în fața persoanei iubite și o admiră precum o muză, acesta își poate schimba radical părerea dacă relația nu merge.

Dramatic din fire, sensibil și delicat, bărbatul Pești are nevoie de multă atenție din partea partenerei de viață, iar uneori se va ascunde de probleme în spatele ei. Deși este invidios de fel, privind mereu în grădina celuilalt, Peștele va face orice îi stă în putință pentru a se afirma, fiind însă veșnic nemulțumit de situația în care se află, fie și aceasta una foarte bună. Îi place să se afle pe cont propriu și să lucreze singur, deoarece este un perfecționist și consideră că nimeni nu îl poate egala în meseria sa.

Majoritatea nativilor aflați în zodia Pești tind să fie deprimați, așa că vei avea mult de muncă cu el pentru a-l aduce pe calea fericirii. Îi place să se afle în centrul atenției, deci nu va rata nicio petrecere alături de prietenii lui, iar dacă vei simți că nu-ți acordă destul interes, este de ajuns să-i spui și se va conforma imediat, deoarece simte că nu poate trăi fără persoana iubită.

Având senzația că este mereu nedreptățit, bărbatul Pești se va autocompătimi și va avea o gândire negativă asupra evenimentelor ce se petrec în jurul său, presupunând că fiecare persoană din încăpere îi dorește răul. Sunt intuitivi și capabili de orice sacrificiu pentru persoana iubită, căreia îi oferă multă afecțiune.

Peștii dispun de un talent unic, acela de a calma persoanele ce se află în preajma lor, prin vorbe atent alese și echilibrate, oferind speranța ce-i lipsește adeseori omului. Este indecis, o caracteristică nu neapărat rea, deoarece tu vei face majoritatea alegerilor în cuplu, după bunul plac.

Dacă vor exista certuri, fii sigură că bărbatul Pești va recurge la victimizare și manipulare, pentru a obține un avantaj. Fiind semn de Apă, Peștele este considerat foarte alunecos, capabil de a se sustrage sau a manevra o situație în favoarea sa. Însă, dacă se va recurge la despărțire, nativul va aduce toate armele pe masă, nefiind capabil să accepte un refuz, luptând în felul său mai puțin etic pentru a-și readuce partenera înapoi.

Este iertător, plin de compasiune, fiind pregătit să se ofere pe tavă pentru bunăstarea altei persoane. Idealist, va lupta mereu pentru a se afla pe cel mai înalt piedestal, deși în marea parte a timpului este destul de leneș și nu pune în aplicare toate ideile geniale pe care le are. Trece cu vederea foarte repede peste greșelile altora și îi iartă adeseori, chiar dacă nu ar mai fi cazul. Este ușor influențabil de cei din jur și, de asemenea, poate avea o slăbiciune față de viciile ce îi distrug sănătatea…

Dacă iubești un bărbat în zodia Pești, trebuie să ai în vedere faptul că are multă nevoie de atenție și dragoste. Trebuie să fii vocea mai puternică și suportul său moral, pentru a-l ajuta să se redreseze. Deși este născut într-o zodie complicată, bărbatul Pești poate fi temperat de către femeia potrivită, pe care o va iubi pentru tot restul vieții lui.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies