Sfaturi pentru o relație de iubire perfectă în funcție de zodie

Share

În zilele noastre, relațiile sunt din ce în ce mai greu de întreținut, așadar articolul vine în ajutorul tuturor celor care vor să descopere cum ar trebui să procedeze pentru o relație de iubire perfectă în funcție de zodia partenerului.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru o relație reușită cu nativul Berbec trebuie să ai multă răbdare și perseverență, deoarece îi place să își schimbe ideile des și este o persoană foarte activă. Surprinde Berbecul cu cadouri hand-made, făcute din dragoste și cu plimbări lungi. Nu îl plictisi, pentru că de asta îi e cel mai frică Berbecului.

Taur  (21 aprilie – 21 mai)

Dacă nu știi cum poți aborda un Taur, trebuie să te informezi că nu îi place să fie tratat cu indiferență și nu suportă niciun fel de minciuni. Nu trebuie să te bagi în viața lui personală, pentru că dacă ține la tine cu adevărat, îți va arăta el drumul către inima lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru a avea o relație cu cineva în zodia Gemeni trebuie să știi că aceștia sunt preocupați de o mulțime de lucruri, au hobby-uri care mai de care, iar tu trebuie să fii o persoană activă. Își pierd ușor interesul, așa că va trebui să te reinventezi mereu.

Rac ( 22 iunie – 21 iulie)

Racii sunt persoane care nu suportă indiferența și le place mereu să aibă partenerul în apropierea lor. Nu suportă minciuna și le plac relațiile lungi, unde omul de lângă ei ajunge să îi cunoască cu adevărat. Atunci când îi vei cunoaște, vei da peste oameni care te iubesc sincer.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leilor le plac oamenii puternici, cu inițiativă, care încearcă să îi domine, dar să nu reușească, pentru că ei își doresc să fie șefii în relație. Pentru o relație amoroasă de succes, Leul are nevoie de multă iubire și încredere în el, nu-l neglija!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este una dintre cele mai perfecționiste zodii, astfel încât cu un nativ Fecioară trebuie să știi să devii perfectă. Nu încerca să pari cine nu ești, pentru că își va da seama repede și își va pierde interesul pentru relație; de asemenea, încearcă să îi fii aproape tot timpul, va aprecia.

Balanță ( 23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțelor le plac oamenii calmi, deci pentru o relație frumoasă și armonioasă nu încerca să fii ce nu ești cu adevărat. Dacă ești o persoană negativistă sau tristă, Balanțele se vor retrage. Încearcă să faci cât mai multe complimente și să fii pozitivă.

Scorpion ( 23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionilor le plac persoanele inteligente, cu simțul umorului, care se lasă greu cucerite. Intriga provoacă Scorpionul la noi descoperiri. Nu încerca să îl faci gelos, ci susține-l mereu în țelurile pe care le are. Nu încerca să fii cine nu ești, ci să te deschizi în fața lui.

Săgetător ( 22 noiembrie – 21 decembrie)

Relațiile perfecte cu un Săgetător sunt pline de suspans și aventură. Pentru a ține pasul cu un Săgetător nu trebuie decât să fii sinceră, mereu gata de distracție. Nu fi geloasă pentru că flirtează cu alte persoane, e unul dintre talentele lui. Iar unul dintre cele mai importante sfaturi este acesta: nu încerca să îi fii mereu pe plac.

Capricorn ( 22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul dorește o relație care să îl scoată din monotonia de zi cu zi, deci încearcă să fii mereu pus pe aventură, cu idei noi. Capricornului îi plac persoanele hotărâte, care nu își plâng de milă și nu ironizează alte persoane.

Vărsător ( 21 ianuarie – 18 februarie)

Relațiile cu Vărsătorii trebuie să fie spontane și pline de sinceritate. Libertatea de care are nevoie un Vărsător este mai presus de orice, iar prieteniile cu amicii acestui Vărsător vor te vor duce în inima sa…

Pești ( 19 februarie – 20 martie)

Peștii au nevoie de asigurări în iubire, aceștia își manifestă iubirea atunci când o primesc la rândul lor. Sinceritatea și devotamentul au un mare rol în această relație. Încearcă să fii mereu alături de persoana iubită și demonstrează-i că o iubești sincer.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news