În cât timp te îndrăgostești și în cât timp îți trece

Share

Semnul astral care ne guvernează existența are o influență foarte mare asupra vieții amoroase. De cele mai multe ori, două persoane nu pot forma un cuplu pentru că ele, ca semne zodiacale, nu sunt compatibile. Chiar și așa, de multe ori nativii se îndrăgostesc, aparent, urmând ca pe parcurs să își dea seama că decizia luată nu a fost cea mai corectă. Iată în cât timp se îndrăgostesc zodiile și în cât timp le trece:

 1. Berbec

Berbecii se îndrăgostesc foarte repede, dar la fel de repede le și trece. Acești nativi au tendința să creadă că fiecare persoană de care se atașează este marea lor iubire, dar, în mod real, acești nativi se plictisesc repede și preferă să abandoneze relațiile în care domină monotonia.

 1. Taur

Pentru Tauri relațiile de iubire sunt foarte importante, motiv pentru care aceștia se implică cu greu. Atașarea de o persoană poate fi foarte dificilă, iar o eventuală despărțire ar fi extrem de dramatică. Așadar, nativii Taur se îndrăgostesc foarte greu, dar se despart ușor dacă persoana nu merită.

 1. Gemeni

Deși se îndrăgostesc destul de ușor, Gemenii nu au curaj să își mărturisească sentimentele. Astfel, durează destul de mult timp până aceștia se implică într-o relație. Odată ce își dau seama că au ales persoana nepotrivită, nativii Gemeni aleg să se complacă într-o asemenea situație, astfel încât să nu-l rănească pe celălalt.

 1. Rac

Nativii Rac se atașează foarte ușor de o persoană și nu pot accepta să fie părăsiți. Chiar și așa, atunci când nu se mai simt confortabil într-o relație, preferă să rămână implicați, pentru a se bucura de anumite beneficii materiale.

 1. Leu

Cei născuți în zodia Leu se îndrăgostesc foarte greu, căci aceștia au pretenții și standarde foarte înalte. Selectivitatea Leilor poate fi un impediment pentru stabilirea unei relații de lungă durată. Odată ce se îndrăgostesc, nativii Leu renunță foarte greu la o relație de iubire.

 1. Fecioară

Fecioarele au un instinct foarte bine dezvoltat în ceea ce privește relațiile de iubire. Cei născuți sub semnul acestei zodii intuiesc foarte bine o relație stabilă, motiv pentru care se îndrăgostesc într-un timp util, dar nu vor renunța sub nicio formă la persoana iubită.

 1. Balanță

Nativii zodiei Balanță se îndrăgostesc cu ușurință, dar așteaptă momentul oportun pentru a acționa în acest sens. Odată ce intră într-o relație, nativii acestei zodii nu mai pot fi întorși din drum. Chiar dacă relația ia o turnură neașteptată, Balanța nu va recurge la o despărțire.

 1. Scorpion

Cei născuți sub semnul Scorpionului se îndrăgostesc foarte repede, dar la fel de repede renunță la relațiile pasagere. Acești nativi nu își pun speranțe mari în relații, decât după o anumită perioadă.

 1. Săgetător

Săgetătorii se îndrăgostesc destul de repede, dar nu se implică în relații decât după ce au siguranța că persoana aleasă are sentimente reciproce. De asemenea, dacă vor simți nesiguranță într-o relație de iubire, Săgetătorii vor alege să renunțe.

 1. Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se îndrăgostesc destul de repede, dar renunță greu la o relație. Aceștia sunt foarte dedicați, se implică în relația cu persoana iubită și nu se pot retrage dintr-o astfel de relație decât foarte greu.

 1. Vărsător

Vărsătorul se îndrăgostește greu, căci poate fi foarte suspicios și critic. Odată ce intră într-o relație de iubire, nativul Vărsător nu aspiră la stabilitate și longevitate, iar dacă va găsi ceva mai bun, nu va ezita să acționeze în acea direcție…

 1. Pești

Nativii Pești se îndrăgostesc cu ușurință, căci aceștia se atașează rapid de oameni. Odată ce se implică emoțional, Peștii nu pot renunța la o relație, indiferent de ce impedimente vor întâmpina.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news