Home Horoscop dragoste Top 5 cei mai loiali iubiți în funcție de zodie

Top 5 cei mai loiali iubiți în funcție de zodie

autor Elena Yvette
497 vizualizari
Top 5 cei mai loiali iubiti in functie de zodie

Nu știi dacă el e alesul? Spune-ne zodia și noi îți spunem cum e el! Am alcătuit special pentru tine un clasament al celor mai loiali iubiți, în funcție de zodia lor. Ai de unde alege!

  1. FECIOARĂ

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt prietenoase, armonioase și echilibrate. C partener, deși îi place să flirteze, dacă i s-a pus pata pe tine, iubitul cu zodia Fecioară îți va fi dedicat și loial, sensibil și masculin în același timp. Și privește partea bună – nu își pierde ușor cumpătul! Însă trebuie să ții cont de sensibilitatea lui. Dacă nu vrei să îi rănești sentimentele, ar fi bine să fii la fel de serioasă cum este el într-o relație.

  1. TAUR

Iubitul Taur? Unul dintre cei mai de treabă tipi cu care ai putea ieși! Poate părea de modă veche la unele gesturi, dar cui nu îi place un bărbat bine educat, care să te curteze și să te încânte cu gesturi romantice? Flori, cine romantice, plus loialitate. Taurii sunt soți și tați foarte buni. Așa că, dacă asta este ceea ce cauți la un partener și dacă ai răbdare și vei aștepta până ce el te va cuceri, în stilul său demodat, Taurul este iubitul potrivit pentru tine!

  1. LEU

Regele junglei te va face să te simți ca o… regină! Loial, îți stă alături la bine și la greu, nu există nimic care să îl facă să renunțe la tine. Este extrem de generos, iar tu vei surprinsă mereu de micile cadouri pe care ți le oferă iubitul tău atent. Atenție! Uneori poate fi gelos și posesiv, dar asta doar pentru că tu ești darul lui cel mai de preț, bijuteria cea mai scumpă cu care se afișează. I se va părea normal să te păstreze doar pentru el.

  1. RAC

Dacă și-a găsit jumătatea, bărbatul Rac nu te va mai lăsa. Va vrea să își petreacă întreaga sa viață alături de tine. Va lăsa de la el, îți va face pe plac și te va răsfăța. Pentru el, familia este pe primul loc, iar dacă tu vei face parte din viața lui și îi vei câștiga inima, tu vei fi pe primul loc. Și te vei simți minunat știind că există cineva care te va accepta cu bune și cu rele și te va iubi așa cum ești. Și bărbatul Rac chiar va face asta! Plus că, pe lângă faptul că te va iubi necondiționat, te va încuraja mereu să devii o versiune mai bune de a ta…

1.SCORPION

Bărbatul Scorpion este caracterizat de pasiune, atracție. Cu el, viața poate părea un joc periculos, mai ales la început, în stadiul de cunoaștere. Însă, după ce te-a cucerit, se va ține ca scaiul de tine. Poate renunța la orice și la oricine, chiar și la familie și prieteni, dacă aceștia vi se împotrivesc. Îți va fi loial, gata mereu să te ajute pe tine, prințesa aflată la ananghie. Atenție, însă! Trebuie să fii pregătită și pentru dramă, pentru că, dacă tu nu ești la fel de dedicată, îți poate reproșa acest lucru. Cert este însă că Scorpionul, aflat pe locul I în acest clasament, te va pune și pe tine pe primul loc. Așa că, la „vânătoare”!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies