Home Horoscop dragoste Zodiile care te vor părăsi dacă le rănești

Zodiile care te vor părăsi dacă le rănești

autor Elena Yvette
613 vizualizari
Zodiile care te vor parasi daca le ranesti

Se spune că răzbunarea este o armă slabă însă avem un moment în viață în care fiecare dintre noi o folosim.

Când vine vorba de dragoste, unele zodii iartă mai mult, altele, mai puțin. Trebuie să recunoaștem că, atunci când suntem într-o relație, este greu să treci cu vederea anumite lucruri sau fapte. Din acest motiv, trebuie să fim foarte atenți la faptele noastre și la ceea ce l-ar supăra pe partener.

Iată cu ce zodii trebuie să avem mare atenție la comportament:

Berbec

Pentru acești nativi, activitățile comune practicate într-o relație mențin acea relație. Partenerul acestei zodii trebuie să îi mențină curiozitatea activă Berbecului și trebuie să îi ofere permanent motive de a lupta pentru relație. Atunci când se simt neglijați sau, mai rău, trădați, Berbecii vor fi orbiți de furie. Nu vor sta pe gânduri dacă să se despartă sau nu, vor trece direct la fapte, lăsând trecutul în urmă.

Scorpion

Chiar dacă nu par, Scorpionii sunt niște firi foarte sensibile și pot fi afectați foarte ușor de anumite răutăți din partea partenerului. Trebuie să evitați minciuna sau infidelitatea când sunteți într-o relație cu un Scorpion. Nu doar că veți fi părăsit într-o secundă însă veți avea parte și de răzbunare, care, de cele mai multe ori, venită din parte unui Scorpion, vă poate marca viața.

Taur

Încrederea este cea mai de preț valoare pentru acești nativi. Sunt niște firi foarte echilibrate când vine vorba de relații. Capabili de sacrificiu și devotament, tindem să credem că acești nativi se pot supăra foarte greu. Așa și este, se supără destul de greu însă atunci când o fac, vine furtuna. Odată ce le-ați trădat încrederea Taurilor, aceștia vor acționa și vor pune capăt relației. Fără a putea fi manipulați sau influențați, foarte hotărâți de propriile decizii, niciodată nu vor da înapoi dacă le-ați greșit.

Leu

Leii sunt pozitivi, energici, plini de viață și extrem de generoși. Când vine vorba de relații, aceștia pot deveni superiori, posesivi și chiar geloși. Este indicat să nu îi subestimați în public pe Lei, deoarece reputația și imaginea de sine sunt foarte importante pentru aceștia. Totuși, nu vă vor părăsi din acest motiv. Atunci când un Leu este gelos și are și motive, acesta nu va mai sta pe gânduri și va pune punct relației. Să nu mai vorbim de infidelitate! Pe lângă despărțire, se va asigura că găsește răzbunarea perfectă.

Pești

Acești nativi sunt foarte sensibili, tind să ofere foarte multă afecțiune partenerului și au aceleași așteptări. Chiar dacă nu sunt niște firi răzbunătoare, preferând discuțiile calme și raționale, Peștii sunt capabili să părăsească o persoană atunci când relația devine toxică. Nu se complac în astfel de situații, preferând mai degrabă singurătatea…

Balanța

Nativii din Balanță sunt persoane foarte comunicative și adepte ale relațiilor sincere. Defectul nativilor din această zodie este că au o toleranță extrem de mică față de greșelile partenerului. Comportamentul partenerului său trebuie să fie impecabil, manierat, altfel, sub nici o formă nu îi vor ierta vulgaritatea sau agresivitatea. Se vor despărți foarte rapid de astfel de persoane și vor da uitării acea relație.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies