Home RETETERetete de mancareRetete cu ciuperci Ciuperci cu sos de smântână și mirodenii

Ciuperci cu sos de smântână și mirodenii

autor Elena Yvette
662 vizualizari

Ciupercile cu sos de smântână și mirodenii reprezintă o rețetă ușor de preparat, cu o textură cremoasă și un gust savuros.

Ciuperci cu sos de smântână și mirodenii

 

Ciupercile cu sos de smântână și mirodenii vor fi gata în circa 25 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții.

Ingrediente pentru ciuperci cu sos de smântână și mirodenii:

  • 450 g de ciuperci feliate subțire (de exemplu, ciuperci Crimini)
  • 3 căței de usturoi, tocați mărunt
  • 2 lingurițe de unt nesărat
  • 1/3 cană de smântână
  • ½ lingură de oregano uscat și mărunțit
  • ½ lingură de cimbru uscat și mărunțit
  • 2 lingurițe de Parmezan ras
  • sare
  • piper negru, proaspăt măcinat
  • opțional: 2 lingurițe de pătrunjel verde, tocat

Mod de preparare pentru ciuperci cu sos de smântână și mirodenii:

  • Topiți untul într-o tigaie adâncă, la foc potrivit de mare.
  • Adăugați usturoiul și ciupercile feliate și le lăsați pe foc timp de cinci sau șase minute, până se înmoaie și capătă o nuanță maronie, timp în care amestecați ocazional.
  • Adăugați smântâna, cimbrul și oregano-ul; presărați sare și piper după gust, după care așteptați să ajungă în punctul de fierbere, apoi reduceți temperatura și lăsați să fiarbă la foc mic încă cinci-șase minute, apoi adăugați Parmezan ras.
  • Opțional, puteți adăuga deasupra pătrunjel tocat…
  • Serviți cald.

Poftă bună!

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies