Reteta de carne de pui tocata cu paste si ciuperci este inedita, o mancare cu gust delicious si fin, ideala pentru momentele petrecute cu familia si prietenii.
Mancarea de carne tocata cu paste si ciuperci combina armonios aroma puiului tocat cu cea a ciupercilor la cuptor si a pastelor fine.Ingrediente pentru carne tocata de pui cu paste si ciuperci:
- 1 pui de 1.5 kilograme
- 200 grame de ciuperci
- 200 ml de ulei
- 100 grame de paste Panzani
- 2 cepe
- 2 linguri de gris
- 2 oua
- sare
- piper negru
- salata (pentru ornare)
Mod de preparare pentru carne tocata de pui cu paste si ciuperci:
- Carnea tocata de pui cu paste si ciuperci este o reteta culinara inedita, fina si savuroasa, usor de preparat.Se va curate puiul fara a se taia aripile, se va scoate carnea de pe oase si se va da prin masina de tocat carne, dar pielea lui se va pastra.
- Se vor fierbe pastele doar cinci minute, dupa care se vor cali ciupercile in 100 ml ulei impreuna cu ceapa, pana cand se observa ca se inmoaie.
- Peste carnea tocata se vor adauga ciupercile, ceapa prajita, cele doua oua, mirodeniile, cele doua linguri de gris si pastele.
- Se va umple pielea puiului cu aceste ingrediente, prinzandu-se bine in parti pentru a nu iesi compozitia…
- Se va tine puiul la cuptor pret de o ora si 30 de minute.
Pofta buna!
Citește și: Paste de orez cu carne de pui si legume in stil chinezesc