Rosiile umplute cu Parmezan si oregano reprezinta o reteta gustoasa de aperitiv preparat rapid la cuptor.
Rosiile umplute cu Parmezan si oregano sunt gata in 15 minute si aveti nevoie doar de cateva ingrediente pentru a obtine portiile delicioase.Va prezentam cum puteti prepara sase bucati.Ingrediente pentru rosii umplute cu Parmezan si oregano:
- 2 rosii mari, proaspete
- ½ cana de Parmezan ras
- 1 lingurita de oregano maruntit
- sare
- piper
- optional: putin ulei de masline si patrunjel
Mod de preparare pentru rosii umplute cu Parmezan si oregano:
- Taiati fiecare rosie in cate trei felii.
- Intr-un bol mic amestecati Parmezanul ras, oregano, presarati sare si piper dupa gust.
- Umpleti fiecare felie de rosie cu o parte din combinatia cu Parmezan si daca doriti, stropiti deasupra cu putin ulei de masline.
- Incingeti cuptorul la 204º C.
- Asezati rosiile umplute pe o tava, apoi o lasati la cuptor timp de cinci, pana la zece minute, pana cand Parmezanul capata o nuanta aurie.
- Dupa ce scoateti tava din cuptor, puteti presara patrunjel maruntit peste rosiile umplute…
Pofta buna!
Citește și: Zacusca traditionala de vinete