Home RETETE Tocanita cu carne de pui si bacon

Tocanita cu carne de pui si bacon

autor Elena Yvette
522 vizualizari

Tocanita cu carne de pui si bacon poate constitui un pranz consistent, dar si delicios pentru toti membrii familiei, indiferent de ocazie.

Tocanita cu carne de pui si bacon

Tocanita cu carne de pui si bacon este o mancare usor de preparat, satioasa si foarte gustoasa.

Ingrediente pentru tocanita cu carne de pui si bacon:

  • 16 bucati de pui
  • 600 grame de cartofi mici
  • 140 grame de bacon
  • 75 ml otet din vin alb
  • 12 ciuperci champignon
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • ulei de masline
  • faina
  • pasta de rosii
  • 1 litru supa de pui
  • frunze de dafin
  • smanatana
  • mirodenii

Mod de preparare pentru tocanita cu carne de pui si bacon:

  • Tocanita cu carne de pui si bacon se prepara usor daca se respecta cativa pasi. Se vor praji bucatile de pui cate cinci minute pe fiecare parte, dupa care se va coace bacon-ul pana devine crocant.
  • Se vor adauga morcovii, ceapa si se vor praji timp de cinci minute. Ulterior, se adauga faina, pasta de rosii si se tin la foc mic timp de un minut, dupa care se va turna otetul din vin alb.
  • Se va toarna supa si se va duce in punctul de fierbere, dupa care se vor adauga dafinul si smantana, apoi se asezoneaza.
  • Se vor aseza bucatile de pui deasupra cartofilor, amestecand.
  • Se vor pune si ciupercile, apoi se va da totul la cuptor pentru 40 de minute…

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies