Home RETETE Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana

autor Elena Yvette
86 vizualizari

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana reprezinta o reteta culinara inedita care imbina gustul aromat al ciupercilor cu savoarea inconfundabila a carnii de pui.

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana este o mancare bogata in vitamine, proteine si minerale.

Ingrediente pentru tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana:

  • 8 bucati de carne de pui
  • 500 grame de ciuperci
  • 800 grame smantana
  • 2 cepe
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper alb sau negru

Mod de preparare pentru tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana:

  • Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana este o reteta culinara aromata si savuroasa. Se vor da prin sare si piper bucatile de pui si se vor praji in tigaie cu 200 ml ulei.
  • Ciupercile se vor taia bucati, ceapa si patrunjelul se vor toca marunt si se vor sota pana se inmoaie.
  • Peste ciuperci si ceapa se vor adauga 500 ml apa si se vor lasa sa fiarba cam cinci minute, dupa care se vor adauga bucatile de pui prajite.
  • Se vor adauga in smantana doua linguri de faina si se va omogeniza totul, turnandu-se peste carnea de pui…

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!