Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana reprezinta o reteta culinara inedita care imbina gustul aromat al ciupercilor cu savoarea inconfundabila a carnii de pui.
Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana este o mancare bogata in vitamine, proteine si minerale.
Ingrediente pentru tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana:
- 8 bucati de carne de pui
- 500 grame de ciuperci
- 800 grame smantana
- 2 cepe
- 1 legatura de patrunjel
- 2 linguri de faina
- sare
- piper alb sau negru
Mod de preparare pentru tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana:
- Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana este o reteta culinara aromata si savuroasa. Se vor da prin sare si piper bucatile de pui si se vor praji in tigaie cu 200 ml ulei.
- Ciupercile se vor taia bucati, ceapa si patrunjelul se vor toca marunt si se vor sota pana se inmoaie.
- Peste ciuperci si ceapa se vor adauga 500 ml apa si se vor lasa sa fiarba cam cinci minute, dupa care se vor adauga bucatile de pui prajite.
- Se vor adauga in smantana doua linguri de faina si se va omogeniza totul, turnandu-se peste carnea de pui…
Pofta buna!