Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana reprezinta o reteta culinara inedita care imbina gustul aromat al ciupercilor pleurotus (sunt cele mai indicate) cu savoarea inconfundabila a carnii de pui.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/Tocanita-cu-carne-de-pui-ciuperci-si-smantana.jpg

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana reprezinta o reteta culinara inedita care imbina gustul aromat al ciupercilor cu savoarea inconfundabila a carnii de pui.

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana este o mancare bogata in vitamine, proteine si minerale.Ingrediente pentru tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana:

  • 8 bucati de carne de pui
  • 500 grame de ciuperci
  • 800 grame smantana
  • 2 cepe
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper alb sau negru

Mod de preparare pentru tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana:

  • Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana este o reteta culinara aromata si savuroasa. Se vor da prin sare si piper bucatile de pui si se vor praji in tigaie cu 200 ml ulei.
  • Ciupercile se vor taia bucati, ceapa si patrunjelul se vor toca marunt si se vor sota pana se inmoaie.
  • Peste ciuperci si ceapa se vor adauga 500 ml apa si se vor lasa sa fiarba cam cinci minute, dupa care se vor adauga bucatile de pui prajite.
  • Se vor adauga in smantana doua linguri de faina si se va omogeniza totul, turnandu-se peste carnea de pui…

Pofta buna!

Citește și: Carne de pui cu ciuperci si smantana

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *