HomeRelatiiDRAGOSTE Cand este timpul potrivit pentru a spune „Te iubesc?”

Cand este timpul potrivit pentru a spune „Te iubesc?”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Cand-este-timpul-potrivit-pentru-a-spune-Te-iubesc in DRAGOSTE

„Te iubesc” sunt doua cuvinte simple ce au o semnificatie profunda, daca ambii parteneri sunt pregatiti sa isi exprime dragostea unul fata de celalalt, iar declararea acelor cuvinte poate aduce o bucurie de nedescris.

Cand este timpul potrivit pentru a spune ,,Te iubesc?"

Dar, daca o persoana nu este pregatita sa le auda, chiar si relatia care promitea cel mai mult, poate esua. Dragostea este unul dintre acele sentimente care te fac sa fii pe culmile fericirii sau la polul opus, intr-o mare tristete. O parte din confuzia ivita atunci cand spui „Te iubesc” apare deoarece iubirea are multe definitii.

Pentru unele femei, inseamna sa se simta speciale alaturi de un barbat. Pentru altele „Te iubesc” este echivalent cu „Te casatoresti cu mine? Un alt aspect problematic este ca aceste doua cuvinte sunt inconfortabile cand vorbim despre dragoste si relatii in general. Daca partenerul tau a crescut fara sa le auda din partea parintilor, este inconfortabil pentru el sa ti le spuna. Apoi, exista problema angajamentului. Daca ii este greu sa iti spuna cele doua cuvinte, poate fi un semn ca vede rostirea lor intr-o legatura stransa cu relatia pentru care nu este inca pregatit.

Unii barbati chiar folosesc acele cuvinte pentru a manipula; spunand „Te iubesc” este un alt mod de a zice „Nu te poti desparti de mine – m-ai rani prea mult”.

Inainte de a discuta despre momentul oportun pentru a rosti cele doua cuvinte magice, sa vedem cand nu ar trebui sa spui „Te iubesc”:
• atunci cand esti mult prea emotiva si nu gandesti rational;
• cand ai baut prea mult;
• cand esti intr-o situatie cu incarcatura sexuala;
• cand vrei sa rasplatesti un gest dragut.

Asadar, cand este momentul potrivit pentru a spune „Te iubesc”? De obicei, este indicat sa astepti cel putin cateva luni in cadrul relatiei care esti increzatoare ca va dura. Dupa ce te-ai hotarat ca te-ai aventurat intr-o cursa lunga, ar trebui sa vorbesti cu iubitul despre sentimentele tale pentru a vedea daca iti sunt impartasite. Intreaba-l daca vede un viitor impreuna cu tine sau daca este de parere ca formati o pereche reusita…

Testand apele, vei descoperi ce simte jumatatea ta, dar, de asemenea, il vei putea pregati pentru atunci cand iti vei putea marturisi sentimentele, cand te decizi sa ii spui „Te iubesc”. Cand vei face acel lucru, alege sa ii spui personal, nu la telefon sau prin e-mail. In acest mod, poti vedea limbajul corpului si poti citi expresia fetei pentru a iti da seama cum primeste vestea. Ia-ti timp sa te hotarasti cand esti pregatita pentru a ii spune ca il iubesti si vei vedea ca asteptarea a meritat. La urma urmei, nimic nu are mai multa insemnatate pentru o persoana decat sa stie ca iubeste si este iubita.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed