Home DRAGOSTE Mesaje de dor: mesaje de dor pentru el

Mesaje de dor: mesaje de dor pentru el

autor Elena Yvette
3681 vizualizari
Mesaje de dor

Mesaje de dor scurte și lungi pentru iubit. Cele mai emoționante mesaje de dor și dragoste pentru el.

Iubitul tău este plecat pentru afaceri ori probleme personale? Cu siguranţă că îţi este dor de el şi trebuie să îi transmiţi acest lucru. Iată mai jos câteva exemple de mesaje de dor pentru el:

Cele mai emoționante mesaje de dor

 1. I really do miss you, babe! Sper că eşti in regulă. Aştept să vii acasă cât mai repede pentru a te răsfăţa cu tot ceea ce îţi place ţie mai mult. Te iubesc!
 2. Deşi e soare afară, tristeţea mea e tot mai mare pentru că nu te am lângă mine. Te aştept în cuibul nostru. Dor de tine!
 3. Îmi este foarte dor de tine! Ştii că zâmbetul tău este cel mai important pentru mine şi sunt foarte bucuroasă că ai venit în viaţa mea pentru a mă iubi şi a mă răsfăţa! Abia aştept să te văd pentru a-ţi întoarce înzecit tot ceea ce îmi oferi tu! Te iubesc mai mult decât propria persoană!
 4. Dor de tine în aval

Aştept să revii la mine cu iubire,

Dor de tine în amonte,

Îmi umpli inima de sentimente,

Dor de tine în gânduri,

Aştept să revii la mine în viaţă,

Dor de tine în suflet,

Doar tu îmi oferi speranţă!

 1. Aşa cum Soarele e pe cer

Tu eşti mereu în viaţa mea!

Aşa cum Luna iese din stele

Tu eşti mereu lumina mea!

Te iubesc cum n-am iubit pe nimeni,

Te aştept acasă, căci mi-e dor de tine!

 1. Îmi este dor de tine, iubitule! Mă gândesc la tine permanent. Eşti prezent în toate gândurile mele. Mi-ai adus numai bucurii, iar eu vreau să fiu cea care îţi completează viaţa! Tu eşti jumătatea mea perfectă şi te voi iubi şi respecta toată viaţa!
 2. Toate gândurile mele se îndreaptă spre tine pentru că te ştiu departe de mine, iar dorul este foarte mare. Atât de mare încât abia mai dorm! Tu eşti iubirea vieţii mele şi fără tine nu am aer. Revino mai repede acasă pentru că ţi-am pregătit o mare supriză. Te iubesc, eşti lumină în sufletul meu şi îmi este foarte dor de tine!
 3. Număr secundele până revii în braţele mele! Abia mă mai pot concentra la ce se întâmplă în jurul meu! Abia aştept să îţi văd ochii în care ador să mă oglindesc! Te iubesc şi mi-e dor de tine!
 4. Este atât de mare dorul de tine încât mă abţin să nu plâng. Te aştept acasă pentru a putea zâmbi din nou aşa cum numai tu ştii să mă faci să zâmbesc. Îmi e dor de tine, jumătatea mea!
 5. Iubitule, îmi este dor de tine! Tu eşti totul pentru mine, inclusiv flacăra care mă ţine în viaţă! Iubirea mea nu are margini, la fel cum afecţiunea ta pentru mine e nemărginită şi mă răsfaţă mereu. Tu eşti cel care mă protejează şi care mă ţine în braţe atunci când mi-e greu. Tu eşti totul!
 6. Dragul meu, nu mai trece acest timp nesuferit în care tu nu îmi eşti aproape şi în care nu îţi văd faţa plină de iubire! Te iubesc enorm, iar dorul meu este nemărginit. Îţi transmit toată dragostea şi sper să ai o zi uşoară!
 7. Aș vrea să fim două culori într-o paletă, să ne-amestecăm până nu ne mai deosebim, și-apoi un copil să ne picteze pe un zmeu și să zburăm cât mai sus, așa, amestecati, pentru totdeauna.
 8. O să-ţi trimit o mie de mesaje de dor pentru că la tine vreau să vin. Când sunt cu tine, poate să fie uragan, căci eu văd doar cer senin.
 9. Port medalionul tău la gât ca un şirag de mărgele. Ard de dorul tău când pleci. Eşti a opta minune a vieţii mele.
 10. Ştiu că te gândeşti în fiecare secundă câte un minut la mine. Hai mai repede acasă, că mă plictisesc de moarte şi mi-e tare dor de tine!
 11. Te aştept cu nerăbdare. Mi-e dor de tine, mi-e dor de amândoi. Mi-e dor de zâmbetul tău, mi-e dor de noi…
 12. Tu faci parte din inima mea și nu știu dacă știi că fiecare zi care trece și tu nu esti lângă mine mă face să mă topesc de dorul tău. Grăbește-te să mă salvezi!
 13. Tu ești soarele din dimineața mea, tu ești luna din noaptea mea, tu ești ritmul care bate în inima mea! Mi-e dor de tine și nu pot să stau departe de tine!
 14. N-ai dreptul să fii atât de frumos, n-ai dreptul să ai ochi în care să mă pierd de fiecare dată. Cum să te uit? N-ai dreptul…
 15. Plâng de durere, singuratatea mă sfâșie, dar cel mai tare mă sfâșie dorul de tine. Întoarce-te la mine și fă-mă din nou să zâmbesc!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies