Home RelatiiDRAGOSTE Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor

Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor

autor Elena Yvette
140 vizualizari

Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor a devenit o ocazie de sarbatoare si in tara noastra, urmand modelul american. Toata lumea stie ca februarie este luna iubirii si ca pe data de 14 februarie multe cupluri aleg sa isi serbeze dragostea mai mult ca in alte zile, cu toate ca nu este o sarbatoare tipic romaneasca. Si la noi exista o sarbatoare traditionala a iubirii, si anume Dragobetele, pe 24 februarie,  iar tot mai multe perechi o celebreaza si pe aceea, considerand ca este un moment in plus pentru a-si manifesta iubirea fata de persoana draga.

Valentine’s Day - Ziua Indragostitilor

Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor a fost initial o celebrare liturgica a unui sfant crestin numit Valentinus. Pornind de la acest context, de-a lungul timpului, de aceasta zi s-au legat multe povesti mai mult sau mai putin adevarate, care au fost folosite drept sursa de inspiratie pentru legenda. Cert este ca, in zilele noastre, in multe tari din intreaga lume se serbeaza Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor, fiind considerata ziua dedicata iubirii.

Multe cupluri aleg sa-si uneasca destinele in aceasta zi, considerand ca astfel dragostea lor va dainui vesnic. Barbatii alearga frenetic in cautare de cadouri pentru femeile dragi, femeile cumpara accesorii si pregatesc cine romantice pentru a isi bucura partenerii de viata, ori ies impreuna in oras, profitand de fiecare moment pentru a isi arata unul altuia cat de mult se pretuiesc.

Multe persoane nu stiu daca este chiar nevoie de o astfel de zi pentru a demonstra cat de mult isi iubesc perechea, dar cert ca Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor a devenit tot mai importanta in decursul anilor. Poate ca avem totusi nevoie de o astfel de zi, tinand cont mai ales ca toti suntem atat de ocupati, atat de stresati de toate problemele care ne inconjoara, incat devenim prinsi in rutina zilnica si, de cele mai multe ori, nu realizam cat conteaza un gest frumos facut fata de persoana iubita.

Se intampla sa uitam cum sa ne bucuram de iubirea in doi, sa-i mai spunem persoanei dragi “Te iubesc”. Nu mai comunicam suficient pentru ca ne lasam prinsi de alte ganduri, nu mai petrecem timp impreuna, deoarece avem altceva de facut. Asa ca o zi a indragostitilor este necesara pentru a lasa deoparte grijile si a ne dedica in intregime iubirii. Este ocazia potrivita pentru a profita de un ragaz si a ii face o surpriza frumoasa si romantica persoanei iubite.

Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor inseamna iubire, pasiune si romantism cat cuprinde. Acestea sunt deosebit de importante in mentinerea unei relatii bune cu partenerul si, de aceea, in aceasta zi toate acestea sunt in prim-plan. Nu este nevoie de planuri speciale sau de cadouri exotice pentru ca un cuplu sa se bucure de aceasta zi. Timpul petrecut in compania persoanei iubite si momentele intime si fericite dintr-un cuplu sunt cele mai importante. Sa stii ca ai pe cineva langa tine la bine si la greu este mai reconfortant decat o bijuterie scumpa sau o cina pretentioasa.

Valentine’s Day – Ziua indragostitilor este o zi frumoasa, in care poti simti ca viata este roz. E o zi in care iubirea este la ea acasa. Bine, asta daca sarbatoresti aceasta zi. Dar si daca nu esti adepta acestei sarbatori importate, tot e un moment bun pentru a intensifica si aprofunda dragostea pe care o simti pentru cel pe care l-ai ales sa-ti fie alaturi. Bucura-te din plin de viata si de dragoste!

Cuplurile care s-au format de putin timp isi pot da intalnire in aceasta zi speciala, pentru a se cunoaste mai bine. Cine stie? Poate ca vraja iubirii ce pluteste in ziua dedicata dragostei va inchega o relatie de durata…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies