HomeRelatiiSeductie 10 SFATURI CA SĂ FII EXPERTĂ ÎN PAT

10 SFATURI CA SĂ FII EXPERTĂ ÎN PAT

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/10-SFATURI-CA-SĂ-FII-EXPERTĂ-ÎN-PAT.jpg

Cu siguranţă te-ai întrebat ce anume trebuie să faci pentru a deveni expertă în pat şi a-ţi condimenta puţin intimitatea. Este de bun augur să ţii cont de următoarele lucruri care să te ajute să îţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii sexuale.

În cele ce urmează, îţi vom da câteva mici sfaturi menite să te îndrume să devii expertă în pat.

  1. PREIA INIŢIATIVA

Acest pas este unul destul de important pentru bărbaţi, întrucât le arată că partenera de cuplu este în continuare interesată de ei. Ca să fii expertă în pat, nu este nevoie ca tu să lansezi fiecare partidă, dar măcar din când în când încearcă sa fii tu cea care începe.

  1. ÎNDRĂZNEŞTE SĂ FII SEXY

A fi sexy nu înseamnă neapărat a fi vulgară, ci înseamnă a purta un element vestimentar mai deosebit care să te avantajeze sau să adopţi acea atitudine menită să spargă gheaţa. Bărbaţii văd în lucrul acesta un element destul de important, care ajută la menţinerea scânteii între voi.

  1. AI GRIJĂ LA IGIENĂ

Deşi pare un aspect destul de banal, igiena are un rol vital, întrucât nu poţi fii expertă în pat dacă aspectul fizic lasă de dorit şi îl îndepărtează pe partener. Ţine cont de câteva norme minime de îngrijire a corpului dacă vrei întradevăr să îi menţii interesul celuilalt.

  1. ÎNDRĂZNEŞTE SĂ ÎNCERCI LUCRURI NOI

Chiar dacă nu pare important, câteodată este nevoie să îţi pui imaginaţia la treabă şi să condimentezi puţin viaţa sexuală. În cazul în care nu ştii ce schimbări să faci, poţi discuta împreună cu partenerul ce anume i-ar face plăcere. Acest pas te poate ajuta şi pe tine să descoperi ce îţi place.

  1. SIMTE-TE BINE ÎN PIELEA TA

Un prim pas foarte bun în a fi expertă în pat este să te simţi confortabil cu felul în care arăţi şi te simţi. Nu este deloc sexy să te plângi mereu de kilogramele în plus sau de celulita care nu se dă bătută. Tot ceea ce trebuie să faci, este să arăţi că faci tot posibilul să ai grijă de tine şi să te mândreşti cu frumuseţea ta naturală.

  1. MICILE TACHINĂRI

Poate nu îţi vine să crezi, însă câteodată faptul că îl mai necăjeşti poate aprinde flacăra în dormitor. Este suficient să îi spui la telefon sau să îi trimiţi un mesaj în care să îi spui că i-ai pregătit ceva deosebit, pentru a-l face să ardă de nerăbdare. Ai mare grijă totuși să nu cazi în extrema cealaltă şi să pari vulgară.

  1. PUNE ÎNTOTDEAUNA PASIUNE

Ca să fii expertă în pat, trebuie, în mod obligatoriu, să pui pasiune în tot ceea ce faci, nu doar în dormitor, ci şi în afara lui. Acest ingredient poate face diferenţa între o partidă de sex şi una de dragoste. Bărbaţii percep foarte bine atunci când te implici cu adevărat şi cu siguranţă îţi vor răspunde cu aceeaşi intensitate.

  1. UTILIZAREA CONTRACEPŢIEI

Viaţa sexuală vine, în mod obligatoriu, la pachet cu folosirea unuia sau a mai multor mijloace contraceptive. Acordă o atenţie deosebită protecţiei împotriva sarcinilor nedorite şi a BTS-urilor şi mergi la un medic ginecolog sau de planificare familială pentru a alege metoda cea mai potrivită.

  1. ŢINE CONT DE DORINŢELE PARTENERULUI

Poate că cel de lângă tine este prea timid să îşi exprime dorinţele în materie de sexualitate, motiv pentru care va trebui să fii tu cea care ia taurul de coarne şi să îl rogi să purtaţi o discuţie deschisă pe această temă. Ca să fii expertă în pat, trebuie să ţii cont şi de dorinţele şi nevoile celuilalt…

  1. ÎNCREDEREA ACORDATĂ UNUL ALTUIA

Să fii expertă în pat nu înseamnă să te gândeşti doar la tine, înseamnă să îi dovedeşti celuilalt că ai încredere în el aşa cum ai în tine însăți. Aplicarea acestui sfat poate duce şi la consolidarea relaţiei pe care o aveţi dincolo de dormitor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed