HomeRelatiiSeductie Cum iti dai seama ca cel mai bun prieten isi dorește mai mult

Cum iti dai seama ca cel mai bun prieten isi dorește mai mult

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Cum-îți-dai-seama-că-cel-mai-bun-prieten-își-dorește-mai-mult in Seductie

Cel mai bun prieten al tau este prezenta masculina care nu te va dezamagi niciodata. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii daca ai impresia ca acesta isi doreste sa fie iubitul tau:

Cum îți dai seama că cel mai bun prieten își dorește mai mult?

Limbajul corporal il da de gol

Adevaratele sale sentimente iti vor oferi indicii pe care le vei putea observa urmarindu-i limbajul corporal. Incearca sa te atinga mereu, chiar daca sunt zone precum genunchi, umeri sau spate. Poti sa fii atenta si la felul in care te imbratiseaza si asupra faptului daca incearca sa obtina un contact frontal 100% cu tine, incolacindu-si mainile in jurul tau. O astfel de imbratisare va veni din dragoste, in timp ce una amicala mai mult implica mimarea acestui contact.

Isi planifica timpul in functie de tine

Orice face este programat in functie de programul tau? Daca vrea sa mearga la film, la un concert sau in club, probabil ca si-ar dori sa il insotesti.

Iti uraste pretendentii

Daca observi ca incepe sa spuna lucruri negative la adresa barbatilor care iti fac diverse propuneri, ar trebui sa stii ca le face pentru ca si-ar dori sa se afle in locul lor.

Se lauda cu performantele sale sexuale

Bineinteles ca o prietenie poate implica si detalii despre viata intima, dar daca incepe sa exagereze cu istorisirile despre reusitele sale, inseamna ca vrea sa te faca geloasa sau sa te intrige.

Te ocroteste ca un erou

Te suna des sa te intrebe ce faci, este primul care merge la farmacie cand esti racita si iti ofera geaca daca ti-e frig, chiar daca afara este foarte frig? Ar trebui sa iti dai seama ca in acest fel isi arata dragostea pe care ti-o poarta.

Iti ofera cadouri sentimentale

Barbatii nu sunt cei mai priceputi atunci cand isi exteriorizeaza sentimentele, in special in momentul in care se gandesc sa nu piarda o prietenie frumoasa, iar un fel in care iti arata ce simte pentru tine sunt cadourile valoroase din punct de vedere sentimental si nu material…

Tine cont de parerile tale

Daca i-ai spus ca iti place cum ii sta cu un tricou albastru si la cateva zile, are cinci tricouri albastre? Prin acest mod incearca sa te impresioneze.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed