Ar trebui sa am o idila de-o vara?

Share

Vara aduce mereu cu ea magia sentimentelor de „fluturi in stomac”. Poate ca temperaturile ridicate, soarele stralucitor sau briza marii ne fac dornici si entuziasmati sa iesim, sa devenim mai sociabili si sa flirtam.

Ar trebui sa am o idila de-o vara

Intrucat vara este anotimpul in care suntem activi cel mai mult din punct de vedere social, flirturile sunt foarte dese, de aici aparand denumirea „idila de-o vara”. Persoanele au aventuri tot anul, dar acestea tind sa se intensifice in perioada lunilor de vara. Idila de-o vara este o aventura romantica fara angajamente, care de obicei se termina odata ce se sfarseste vara si toata lumea reintra in rutina.

Ar trebui sa ai o idila de-o vara sau sa o eviti?

Acest lucru depinde de ce tip de personalitate ai. Daca esti genul care se ataseaza repede din punct de vedere emotional cand traieste o poveste de iubire, poate ar fi mai bine sa o eviti. Nu este vorba de faptul ca idilele de-o vara nu pot deveni relatii adevarate, dar in majoritatea cazurilor nu se intampla astfel si este important sa iei in calcul aceasta posibilitate. Te poti invata cu noptile fierbinti de vara si te poti trezi atasata de cineva fara a-ti da seama, visand la cum ati fi voi doi permanent impreuna si cladindu-va o viata.

Daca, dimpotriva, esti genul pe care nu-l deranjeaza o idila romantica si amuzanta, cu toate ca stie ca se va sfarsi dupa cateva luni, atunci, indrazneste! Exista diferite tipuri de relatii pe care le putem avea cu diverse persoane si nu toate sunt menite sa dureze mult timp sau sa duca la casatorie sau angajament.

O poveste scurta de iubire ti-ar prinde bine. Iti aduce emotiile pe care ti le doresti, fara toate complicatiile si compromisurile pe care le cere si de care are nevoie o relatie serioasa. Uneori, dorim sa ne implicam intr-o poveste romantica doar pentru a ne indeplini fanteziile, dupa care sa ne despartim cand acel capitol se apropie de sfarsit. Nu este nimic gresit in asta, atat timp cat ambele persoane care sunt implicate sunt de acord cu intelegerea si niciuna nu transmite semnale gresite. Daca observi ca celalalt se ataseaza tot mai mult de tine, poate ar fi o idee buna sa pui capat aventurii de vara in acel moment si intr-un mod cat se poate de politicos, pentru a evita scenele dramatice si inima franta…

Cand persoanele implicate sunt de acord cu termenii specifici unei idile de-o vara, aceasta poate aduce un aer proaspat vietii tale si va deveni o amintire placuta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente