Cum iti poti intalni jumatatea pe internet?

Share

Sa-ti cunosti jumatatea pe internet nu mai este ceva iesit din comun, dar, pana sa o intalnesti fata in fata, trebuie sa ai grija cu cine vorbesti pe site-urile de socializare. Iata cateva reguli de care va trebui sa tii cont atunci cand vrei sa te cuplezi cu un tip pe care l-ai cunoscut pe internet.

Cum îți poți întâlni jumatatea pe internet

Alege poza potrivita
Poza este, fara doar si poate, cel mai important element care aduce barbatii pe profilul tau. Trebuie sa ai cateva fotografii care te prezinta intr-o lumina favorabila si fara sa fie prea vechi sau prea retusate.

Sinceritatea
In primul rand, in acest tip de intalniri va trebui sa fii sincera cu tine insati, dupa care si cu noii prieteni. Minciunile sau „omiterile” de acum pot reprezenta in viitor motive de cearta, daca sunt descoperite.

Profilul potrivit
Barbatii prefera femeile ordonate, asa ca ar trebui sa tii cont de toate detaliile si personalizare pe care le poti face pe respectivul site de dating si sa iti creezi un profil mai ordonat.

Nu da multe informatii de la inceput
Trebuie sa scrii cateva informatii, care crezi ca vor atrage atentia, iar barbatii isi vor dori sa te contacteze si atat, nimic mai mult.

Fara raspuns
Rar se intampla ca cineva sa faca curatenie pe aceste site-uri si poti oricand sa nimeresti profiluri abandonate. In plus, poti si sa trimiti mesaje care nu vor avea un raspuns, iar acest lucru nu ar trebui sa te descurajeze. Lucrul cel mai recomandat este sa verifici activitatea respectivului utilizator.

Comunica in mod corect
Lumea vorbeste diferit in realitate fata de online, dar se recomanda sa utilizezi cuvinte corecte din punct de vedere gramatical si neaparat sa eviti discutiile despre fostii iubiti.

Evita barbatii cu o situatie complicata
O buna parte dintre utilizatorii acestor tipuri de site-uri sunt casatoriti si este de preferat sa eviti astfel de persoane care, de cele mai multe ori, te vor implica in problemele lor…

Prima intalnire
Daca ati vorbit destul si ati ajuns la concluzia ca vreti o prima intalnire, va trebui sa alegi o activitate interesanta pentru amandoi. Prima intalnire poate sa fie dificila mai ales dupa ce ati vorbit foarte multe pe site, dar se gasesc usor subiecte noi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news