Home RelatiiSeductie Ai grijă cum te comporți, ca să nu te creadă o femeie ușoară

Ai grijă cum te comporți, ca să nu te creadă o femeie ușoară

autor Elena Yvette
1,5K views

Esti extrem de indragostita si ai face orice pentru noul tau partener? Atunci, trebuie sa ai grija cum te comporti, pentru ca, prin unele gesturi, ar putea crede ca nu esti acel tip de femeie langa care doreste sa isi petreaca viata. Unii barbati isi doresc sa ajunga inca de la prima clipa in dormitor cu o femeie, dar acest lucru nu inseamna ca isi doresc o relatie cu aceasta si, de cele mai multe ori, asa si este. Iata de ce trebuie sa tii cont:

Ai grijă cum te comporți ca să nu te creadă o femeie ușoară

Fara sex la prima intalnire

Este cea mai importanta regula, oricat de atrasa esti de el, nu trebuie sa o faci. Bineinteles ca el ar fi incantat de acest lucru, dar relatia se va baza doar pe sex, fara a avea si sanse de evolutie.

Nu flirta cu toti barbatii

Chiar daca tu flirtezi cu barbatii doar de dragul distractiei, acest lucru l-ar putea determina sa creada ca poti face mai mult de atat. Nu este nimic rau daca incerci sa il faci putin gelos insa trebuie sa ai grija sa nu exagerezi.

Imaginea ta este foarte importanta

Prima impresie conteaza foarte mult, astfel ca primele intalniri, indiferent daca sunt romantice sau cu grupul de prieteni, vor fi extrem de importante. Stilul vestimentar va conta foarte mult pentru el, asa ca ar trebui evitate hainele foarte decoltate, mulate si scurte pentru ca acestea ofera impresia indecentei.

Nu te grabi

Deoarece le este frica sa nu isi piarda partenerul, multe femei incearca sa demonstreze ca sunt experte in pat. Nu este nimic in neregula daca aplici diferite tehnici, pozitii sau practici sexuale insa trebuie sa ai grija sa nu le faci in primele clipe ale voastre in dormitor, pentru ca va putea sa aiba impresia ca esti o femeie usoara.

Nu jongla

Daca relatia ta devine instabila, ar fi de preferat sa termini respectivul capitol, inainte de a te implica intr-o noua relatie; nu este bine sa te joci cu sentimentele altora, deoarece oricand ti se va putea intampla si tie…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed