Mesaje de La mulți ani pentru copii


496

Mesaje de La mulți ani pentru copii pentru ziua de naștere sau pentru Ziua Copilului, de 1 Iunie.

mesaje de la multi ani pentru copii

Ești mămica sau mătușa unui copil care își serbează ziua de naștere? Ai o prietenă sau o vecină cu un copil drăguț foc care împlinește câțiva anișori? Dacă da, mai jos ai câteva modele de mesaje de La mulți ani pentru copii.

Cele mai frumoase mesaje de La mulți ani pentru copii

 1. „La mulți ani!” celui mai drăguț copil din lume! Să fie sănătos, deștept și surâzător, iar visurile pe care le are și le va avea să i se îndeplinească!
 2. Să trăiască cel mic, cel mai frumos și deștept copil pe care îl cunosc! Să aibă o viață plină de realizări și să vă aducă numai bucurii!
 3. Mulți ani înainte pentru raza ta de soare! Pe cât de repede crește, pe atât de mult să îți însenineze viața!
 4. Multă sănătate și noroc copilului tău! Să aibă o viață frumoasă și plină de zâmbete!
 5. La mulți ani, drăguța mea nepoată! Te iubesc mult și abia aștept să te văd pentru a-ți da cel mai frumos cadou! Să te bucuri de părinții tăi și să-i iubești așa cum te iubesc și ei pe tine. Nu, bineînțeles că mătușa nu a uitat de petrecerea ta, așa că pregătește-te pentru marea surpriză!
 6. Să te bucuri în continuare de copilul tău frumos, să fie sănătos și să aibă parte numai de bucurii în viață! Să fiți alături unul de celălalt toată viața!
 7. La mulți ani, copil frumos! Să ai grijă de părinții tăi, să înveți bine la școală și să te bucuri de toate lucrurile bune! Dacă vei face asta, îți garantez că vei avea mereu zâmbetul pe față!
 8. Multă sănătate copilului care astăzi mai împlinește un an de viață! V-a adus numai bucurii și sper să fie așa mereu! Vă urez cu toată dragostea mea să vă bucurați de această zi minunată!
 9. Ce îi doresc copilului tău frumos? Multă, multă sănătate, mult noroc în viață și un drum cât mai ușor spre realizarea visurilor sale! Așa mamă, așa copil: semănați ca două picături de apă – la fel de frumoși, la fel de deștepți, la fel de minunați! Să vă bucurați de această zi splendidă!
 10. Draga mea, abia aștept să te iau în brațe și să te pup ca o adevărată mătușă! Vei avea cel mai frumos cadou de la mine, așa că voi vrea de la tine cel mai curat și perfect zâmbet din lume! Eu și părinții tăi suntem mândri de tine și te iubim foarte mult! La mulți ani!
 11. La mulți ani, puiul meu drag! Tu ești cel care are și va avea necondiționat toată dragostea și încrederea mea! Sunt mândră de tine și mi-ai adus numai bucurii de când ai venit pe lume. Voi face orice mereu astfel încât să fii și tu mândru de părinții tăi și să-ți aducem numai bucurii. Vom fi mereu alături de tine și te vom sprijini în tot ceea ce faci! Te iubesc din tot sufletul!
 12. La mulți ani, copilă! Să fii sănătoasă și să zâmbești întotdeauna, așa cum o faci permanent. Îți garantez că nimeni și nimic nu va rezista zâmbetului tău frumos! Să te bucuri de părinții tăi și de această zi minunată! Voi veni la mica ta petrecere… Ți-am pregătit prăjitura pe care o adori!
Citește și:  Feli a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut. Nu a știut nimeni până acum

loading...