Aripioarele iuti cu sos de branza cu mucegai reprezinta o reteta culinara picanta, pe placul celor mici, dar si pe placul celor mari.
Aripioarele iuti cu sos de branza cu mucegai reprezinta o mancare satioasa, ideala unor petreceri sau unor seri alaturi cei dragi.
Ingrediente pentru aripioare iuti cu sos de branza de mucegai:
- 4 linguri de unt
- 3 linguri sos Tabasco
- 1 lingurita otet alb
- aripioare de pui
- sare
- piper
- oregano
- boia dulc
- boia iute
- faina
- ulei
Ingrediente pentru sos:
- 100 grame branza cu mucegai
- 150 ml iaurt
- 150 ml smantana
- 3 catei usturoi
- 1 lingurita boia dulce
Mod de preparare pentru aripioare iuti cu sos de branza de mucegai:
- Aripioare iuti cu sos de branza de mucegai reprezinta o reteta culinara indrazneata, cu arome picante si savuroase. Spre a obtine sosul de branza se vor amesteca ingredientele si se va lasa totul la rece.
- Se va topi intr-o tigaie untul, se vor adauga sosul picant si otetul, dupa care se vor taia aripioarele in jumatate si se vor amesteca impreuna cu faina, boiaua iute si dulce, oregano, sare si piper.
- Se vor incalzi patru linguri de ulei si se vor praji aripioarele, amestecand incontinuu.
- Se vor rasturna intr-un vas cand vor fi gata si se vor servi cu sosul de branza…
Pofta buna!