Parfum Armani Mania for Woman

Share

“Armani Mania”, este un parfum de foarte mare succes din gama Armani, pentru femei. Acesta aduce in atentia noastra o fina armonie a energiei si a sensibilitatii in acelasi timp, doua calitati specifice unei femei moderne. Acordul dintre citrice si savoarea picanta, se afla in top si sunt urmate de notele de flori, alcatuite din lemn de cedru, chihlimbar si mosc.Dispune, de asemenea si de frunze de dafin, mandarina, piper roz, crin, bujor.

Parfum Armani Mania for Woman

“Armani Mania for Woman”, a fost creat si lansat in anul 2004 iar nasul din spatele acestui parfum este Dominique Ropion.

Pro

Este unul dintre parfumurile ce rezista pana la 48 h pe piele iar pe haine ii veti resimti tenta ore intregi, pana la zile (daca este vorba de un sacou sau un palton). “Armani Mania” este usor si elegant si poate fi purtat si “asortat” fara mari batai de cap oricarei vestimentatii sau eveniment la care veti participa. Potrivit fiecarui gust, si celor iubitoare de parfumuri tari dar si celor ce au ales mereu parfumuri dulci si florale, il face perfect deoarece va poate scoate din anonimat dar nu intr-un mod exagerat si brutal.

Contra

Avand in vedere ca de colaborarea L’Oreal- Armani, majoritatea parfumurilor,  chiar si cele originale, incep sa-si piarda putin din intensitate. Asa ca, putine sunt doamnele ce s-au declarat multumite si satisfacute de cele “48h de persistenta” dar acum depinde si de locul de unde este achizitionat dar si de suma de bani alocata si originalitate.
Este un parfum ce are la baza numeroase savori, asa ca este de recomandat sa faceti inainte de a-l achizitiona, un test pentru alergiile ce vi le-ar putea cauza.

Gramaj si pret

“Armani Mania for Woman”, este un parfum aflat la mare cautare, inca din anul aparitiei, chiar si in Romania si majoritatea consumatoarelor ii raman fidele, o data ce l-au incercat. Se gaseste in sticlute de 50 ml, la 238 RON si 75 ml, la pretul de 310 RON.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news