Parfum Armani Prive Ambre Soie

Share

“Prive Ambre Soie”, de Giorgio Armani este un parfum oriental cu tente picante, disponibil atat pentru femei cat si pentru barbati, lansat in anul 2004. Nasul din spatele acestui spectaculos parfum este Christine Nagel.

Parfum Armani Prive Ambre Soie

“Prive Ambre Soie”, uimeste prin ingredientele sale din care a fost compus si anume: ghimbir, chihlimbar, paciuli, piper si cuisoare, cu care a reusit sa castige 3 premii foarte importante in aceasta bransa – “FiFi Award Fragrance Of The Year Men’s Nouveau Niche”, din 2006, “FiFi Award Best Packaging Women’s Prestige”, tot in 2006 si “FiFi Award Best Packaging Men’s Prestige”, 2006.

Pro

Se regaseste, de la primele pulverizari, o savoare indrazneata de chihlimbar chiar daca el este subestimat in toata aceasta compozitie si sta tacit, lasandu-le pe celelalte sa-si lase amprenta pe piele. Multe dintre femei, apreciaza ca nu se regaseste si vanilia, ceea ce-l face pe acest parfum mai mult decat perfect. “Prive Ambre Soie” este putin mai puternic, lasand la o parte toate elementele florale; poate fi purtat atat ziua cat si la evenimentele ce au loc cu precadere seara, fiind in tonalitate cu orice tinuta o vom aborda.

Contra

Avand in vedere, savoarea sa, putin mai puternica ce-l face potrivit si pentru barbati, preferintele doamnelor sunt impartite. Pentru cele ce prefera unicitate si un miros original, (chiar daca pe pielea barbatilor, va fi total diferit), nu credem ca este un parfum potrivit dumneavoastra, mai ales daca nu doriti sa-l impartiti nici macar cu partenerul de viata. Insa, daca doriti sa depasiti faza cu parfumurile dulci si florale, Armani va vine in ajutor cu “Prive Ambre Soie”, cu toate ca trebuie sa fiti atenta la elementele ce-l compun. Pentru a nu dezvolta reactii alergice este foarte bine sa efectuati un test, direct pe piele, cu 24-48 h inaintea achizitionarii.

Gramaj si pret

In Romania, se gaseste sub diferite dimensiuni si la o varietate de preturi. In momentul de fata, insa, se gaseste doar cel de 100 ml la pretul de 725 RON.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news