Parfum Jean Patou – Joy

Share

“Joy” a fost creat cu foarte multa atentie, ca si cum ai croi cea mai scumpa rochie haute couture si de asemeni este un parfum extraordinar, care nu tine seama de trecerea timpului. In anul 1929, in timpul Marii Depresiuni, a fost prezentat drept cel mai scump parfum din lume de catre Jean Patou, cand piata pentru tot ce inseamna lux, a fost zdrobita iar casa Patou, a putut supravietui doar cu ajutorul parfumurilor.

Parfum Jean Patou - Joy

“Joy” este alcatuit din flori rare, intr-o concentratie de 10 600 flori de iasomie, spre exemplu si 2800 de trandafiri ce impodobesc intr-un mod exceptional inima acestui parfum minunat.

Cu timpul “Joy” s-a bucurat de un imens succes, devenind al doilea cel mai bine vandut parfum al tuturor timpurilor, dupa Chanel No 5.

Pro
Este un parfum floral de la cap la coada si este unul dintre cele mai preferate parfumuri in randurile cumparatorilor de sex feminin, chiar daca e dulce si putin indraznet, picant. Chiar de la deschiderea sticlutei este ca si cum ati primi un buchet imens cu trandafiri si acum, cine nu iubeste trandafirii?

“Joy”, de Jean Patou, vine ca o manusa femeilor de orice varsta, deoarece se potriveste perfect la orice vestimentatie si eveniment, chiar si cele tinute pe timp de seara, deoarece reuseste sa se faca remarcat prin clasic, finete si eleganta din alte zeci de parfumuri.

Contra
Un mic procent din doamnele ce inca achizitioneaza acest parfum se plang de cum miroase acesta, acum pe pielea lor si da, este putin cam diferit fata de originalul, de acum multi ani. Este posibil sa fi schimbat formula sau sa fi adaugat noi elemente compozitiei. De asemeni, mare grija la concentratie, deoarece pentru unele persoane acea mare cantitate de flori, are un impact mai mult decat puternic asupra senzorilor corpului. Il puteti testa, daca este de gasit in magazinele de specialitate, inainte de achizitionare.

Gramaj si pret
In Romania, il puteti achizitiona, in varianta de 50 ml la 390 RON, sau 75 ml la 426 RON.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news