Parfum “Nina” Nina Ricci, Eau de Toilette

Share

„Nina” de la Nina Ricci, Eau de Toilette, este parfumul floral suprem. Prima ediţie „Nina” a apărut în 1987, pentru femeile senzuale, dar şi romantice, potrivit pentru ocazii speciale. Varianta mai populară este cea din 2006, creată de Olivier Cresp si Jacques Cavallier, sub forma unui măr roşu.

“Nina” Nina Ricci

„Nina” este parfumul dulce-amar care stimulează simţurile, senzual, destul de pretenţios şi totodată romantic şi jucăuş.

Ingrediente

–    Nota de vârf – citrice (in principal de lămâie), calabria
–    Nota de mijloc – bujor, caramelizat cu un strop de vanilie, praline, maracuja (mărul iubirii)
–    Nota de bază – cedru, mosc alb, lemn de măr uşor umezit

Rating

Dacă facem o medie a formei recipientului, a persistenţei parfumului, a intensităţii şi a feedback-ului celor care au folosit acest parfum, atunci nota primită de Nina este de 4 din 5.

Variante şi gramaje

Pe piaţa parfumurilor, „Nina” by Nina Ricci există în mai multe variante: Le Paradis (lansat în 2010, e un parfum fructat, cu note de vârf din floare de portocal african, portocală, mandarine şi migdale), La Tentation (cu notă de vârf din bergamotă şi note de mijloc din sâmburi de migdale, lămâie, trandafir şi zmeură), Precious (ediţie limitată de lux Swarovski, cu note de bergamotă şi lămâie), Gold Edition (lansat în 2008, ca o reinventare a variantei din 2006), Green (expresia supremă a prospeţimii, cu notă pregnantă de măr verde), Love (lansat în 2009, spiritul jucăuş prin excelenţă), Fantasy (lansat în 2012), Snow Princess (versiune limitată de iarnă), L’Eau (parfum fructat, suav şi totuşi diafan), L’Elixir  (parfum pentru tinere, cu note de vârf din citrice).

Se găseşte în diverse gramaje şi în mai multe variante de sticlă: apă de toaletă de 30 ml, 50 ml, 80 ml, ca lapte de corp, gel de duş, deodorant.

PRO Nina

–    E un parfum potrivit pentru orice moment al zilei
–    Se recomandă tinerelor pentru că emană prospeţime
–    Are un preţ foarte accesibil

CONTRA Nina

–    Nu se potriveşte femeilor serioase, clasice

Preţ

Preţul la care se găseşte „Nina”, variantă originală, cantitate 30 ml, începe de la 109 lei.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news