HomeAm Testat Parfum Nina Ricci “Nina Gold Edition”

Parfum Nina Ricci “Nina Gold Edition”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Nina-Ricci-“Nina-Gold-Edition”.jpg

Numele de “Nina Gold Edition” este complet adecvat pentru acest parfum luxuriant si stralucitor, auriu mat, in forma de mar, cu frunze, ce are partea de sus confectionata din argint.

“Nina Gold Edition” este un parfum floral-fructat, elegant, iar mirosul este asemanator fructelor confiate. Compozitia uimeste prin tot ce inseamna sclipire si spontaneitate, cu note de citrice proaspete, lamaie si lime. In top avem elemente dulci si anume caramel, mere confiate, praline, vanilie. Cele de mijloc sunt bujorul si Floarea Lunii, iar la baza se regasesc marul, cedrul alb si notele de mosc ce ating pielea de senzualitatea si caldura lor.

Parfumul a fost creat de Olivier Cresp si Jacques Cavallier in anul 2006. “Nina Gold Edition” a fost lansat in 2008, dupa ce a devenit o varianta imbunatatita a celui creat in 1987.

Pro
In mod clar miroase delicios, dupa cum afirma si clientele acestui produs. Are un miros si o savoare tipica, de care cu greu sau aproape imposibil te poti desparti, deoarece o data ce-ti intra in sistem, nu mai puteti renunta la el. Partenerul de viata va fi mai mult decat incantat cand il veti folosi deoarece este acel parfum care tipa “mananca-ma”, fiind fructat, aromat si “delicios”. Este foarte diferit de vechea varianta “Nina”, deoarece acesta este mai puternic, mai greu, contine mai putina apa, este mai dulce si totodata mai simplu si mai sofisticat.

Contra
Chiar daca in mod clar veti primi multe complimente purtandu-l, parfumul “Nina Gold Edition”, va poate da adevarate batai de cap din cauza concentratiei de fructe. Pentru persoanele ce nu sunt iubitoare de aceste ingrediente, nu-l recomand sub nici o forma deoarece ganditi-va la fructe, intr-o stare cu mult mai comprimata.
De asemeni, multe dintre doamnele ce l-au achizitionat s-au plans de persistenta acestuia, chiar la cele originale.

Nu se cunosc reactii adverse sau cazuri ce au dezvoltat anumite afectiuni, insa, este de recomandat, sa faceti un test pe pielea curata, cu 24-48 h inainte de a-l cumpara.

Gramaj si pret
In Romania, este cunoscut de putin timp, asa ca piata nu ne ofera o varietate de preturi si gramaje, insa, se gaseste cu usurinta varianta de 50 ml la pretul de doar 151 RON.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed